Имате въпрос за обекта?
Рейтинг:
5.0 / 5 оценки
Виж още събития
Места за хапване на близо

Domus Rebus или Къщата на Загадките - Пловдив

Пловдив
умерен дъжд 16°C
5 дневна прогноза
днес 11° / 16° 24 юни 10° / 13° 25 юни 10° / 16° 26 юни 14° / 19° 27 юни 15° / 20°
169м. н.в.
преглеждания за последните 30 дни 144
преглеждания за целия период 6423
Както Конфуций, великият китайски мислител и философ твърди, то и DOMUS REBUS е нещо, което преди да се види и преживее, няма как да се разбере.DOMUS REBUS (от латински: Къщата на Загадките) е първата по рода си логическа пъзел стая със загадки в Пловдив . Тя предлага две вълнуващи игри, предизвикващи мобилизирането на всичките Ви сетива, емоции и интелект по един специален и неповторим начин.

Група хора биват затворени на пръв поглед в съвсем обикновено помещение, в което обаче във всеки един предмет може да има скрита улика или той сам по себе си да бъде улика по пътя към разрешаването на загадката. Претърсвайки стаята и решавайки появяващите се по пътя пъзели, загадки, ребуси и изпитания, води до събирането на всички необходими улики, което е единственият начин да успеете да намерите изхода и да се освободите.

DOMUS REBUS Ви предлага две тематични предизвикателства:

The Missing Elements – стаята ще Ви вкара неусетно в един приказно-вълшебен свят, който оживява в безмилостна надпревара с времето през лятото на далечната 1935-та година в Париж, където двама влюбени ще търсят липсващите парченца, за да намерят пътя един към друг и да бъдат завинаги заедно. Дали двете влюбени сърца ще затуптят отново в един ритъм, след дългата раздяла…зависи само от уменията на хората, дръзнали да прекрачат прага на КЪЩАТА НА ЗАГАДКИТЕ.

The House of Cards (отваря мистериозните си врати съвсем скоро)

Двете игри протичат в различни помещения и са изцяло независими една от друга, но сравними по трудност. Всяка от тях ще Ви въведе в преживяване, откъсващо Ви изцяло от реалността и ще провокира максимално Вашия интелект, изобретателност, наблюдателност и работа в екип.

Къщата на загадките се намира в тиха пресечка и на метри от "Малката Главна", срещу Халите и зад бившия Дет Маг. Старият град, известната в Пловдив "Главна улица" и "Джумаята" са буквално на броени крачки разстояние.
Прочети още
Сподели този обект:
Източник:
Работно Време:

Понеделник-Неделя: 11:00–21:00ч.

Телефон:

0888 016 996

Още за обекта:
Печели с Опознай.bg

Трупай точки и ги осребри за бъдещи покупки в Grabo.bg

Коментари

натали преди 3 години

Невероятно приключение, което си заслужава всяка една минута прекарана в стаята със загадки, логически предизвикателства и пъзели! Просто трябва да се опита, не може да се опише с думи!

София преди 3 години

Страхотно място! Един незабравим час!

Илияна преди 2 години

Чудесно място, което ни върна в детството.

Коментирай 500 символа

Други обекти наблизо

Вижте още

Други подобни обекти в страната

Текущи промоции наоколо