Последни коментари

Ивайло Иванов написа коментар за Бъндеришка поляна - Банско
Превъзходно място, но е скъпо за средно и ниско платения българин! Дано и в нашата държава, бизнесът проумее, че ние Българите, също се нуждаем от някакви преференции за да се наслаждаваме на Българското, а не само чужденците да се възползват от благата на страната ни, защото за тях си оставаме ефтина дестинация!
преди 21 часа
Светла Андонова написа коментар за Комплекс "Старите Къщи"
Едно от най-красивите места, които съм посещавала в България! Панорамата спира дъха...изключително магнетична гледка! Стаите са уютни и чисти, но липсата на комарници за прозорци е дразнещо... За съжаление цените не са конкурентни, нямаш друга алтернатива за хранене, освен механата. Обслужването също не е на ниво...нито при настаняване, нито като обслужващ персонал в механата. Особено бяхме отблъснати от сервитьор, който беше нагъл и арогантен с клиентите! Очарователно място - лошо обслужване
преди 5 дни
Деяна написа коментар за Лесопарк "Липник" - Николово
Има нужда от по-добра поддръжка и култура на посетителите (все пак от нас зависи донякъде да е приятна разходката ни ,като просто оставяме чисто след себе си). Определено много е занемарено, но все още е предпочитано място за отдих сред природата на русенци.
преди седмица
Radko Mitov написа коментар за Екопътека "Дяволската пътека" - Борино
Здравейте вчера посетих пътеката. Мястото е невероятно красиво! Ще посъветвам обаче да планирате посещението си за средата на Април/началото на Май. Северните склонове се все още хлъзгави, на места заледени. Друга опасност идва от активизиралите се свлачища и падащи каменни късове.Определено, пътеката не е подходяща за деца под 10-12 години. На добър път!!!
преди седмица
Силвия Митева написа коментар за Защитена местност "Силистар"
Коментар за областта, не за плажа - вълшебен маршрут за преход - през почти цялото време покрай високи брегове, минава се през трите плажа и няколко малки мини заливчета. Последният участък минава през гората и частни стопанства и стига да плаж Силистар, съответно е най неприятен, понеже нападат конски мухи. Плаж Силистар е пренаселен, но за свикнали с пълни плажове все още. е райско кътче
преди седмица
Силвия Митева написа коментар за Плаж Листи
Август 2016 плажната ивица беше на места замърсена и затлачена с едри боклуци, най вероятно влачени от реки. плажът няма жива душа, голям е, с едър пясък и сравнително каменисто дъно. Прекрасно място за къмпингуване, но се пазете от месоядните мухи, които нападат след залез слънце.
преди седмица