Последни коментари

Румяна Димитрова написа коментар за Вазовата екопътека, Гара Бов - Заселе
село "Заселе"?!??!?!?!??! Някога изобщо ходили ли сте на училище?!???!?!?!?? Река Трескавец е при Бов и се влива в Искър - няма капка общо с Вазовата пътека - според написаното реката, след като се влее и Искъра, би трябвало да мине през шосето и да тръгне да се изкачва нагоре към планината :)))) Има друга пътека, която върви покрай тая река и е до Вазовата КЪЩА, ама тя (къщата) падна, така че пътеката се обезсмисля. Абе, всичко сте оплескали :(((((((
преди 16 часа
Kalina Petkova написа коментар за Екопътека Искър-Панега
Уникално място! Постоянно изниква ново местенце, на което да се възхитиш. Има много заслони с маси и барбекюта. Препоръчвам го на всеки! Беше много чисто и поддържано, когато ние бяхме там.
преди 4 дни
Деяна написа коментар за Пещера "Леденика"
Облагороден е и района около пещерата. Има парк на приказни герой. Много интересен според мен за деца и не само :). Иначе пещерата е много красива. но дългия маршрут не го препоръчват за деца и хора със сърдечни проблени, защото въздуха бил по-тежък, дъното е на 40м. под земята.
преди 5 дни
Деяна написа коментар за Врачанска екопътека "Боров камък"
Страхотен. Преди около 2год. бяхме го посетили имаше мнооого вода. Дори не успяхме да стигнем до края на пътеката, защото беше много хлъзгаво. Преди два дена отново посетихме този водопад имаше значително по-малко вода, макар че пак беше по същото време на годината. Стигнахме до края, над водопада. Много красиво място. Заслужава си да се види. Определено има опасни и хлъзгави места.
преди 5 дни
Деяна написа коментар за Водопад "Варовитец" - Етрополе
Много интересен водопад, за съжаление нямаше много вода. Намира се точно зад манастира, така че ако не ви се върви еко пътеката, която е доста дълга и нагоре по баира , може просто да стигнете до манастира, който също си заслужава да се види и от там да видите и водопада.
преди 5 дни