Южен плаж - Поморие Източен плаж - Поморие Балнеолечебен курорт Поморие Общински музей и Галерия - Поморие Архитектурен резерват Стари поморийски къщи - Поморие Църква "Свето Преображение Господне" - Поморие Библиотека и кинотеатър "Просвета-1888" - Поморие Винарна "Избата" - Поморие Винарска изба "Тохун" - Поморие Централен плаж - Поморие

Поморие

18 обекта 99 снимки 31 ревюта 1 видео клип
Опознай.bg разчита на потребителите си, за да представи всичките забележителности в България. Помогнете ни да обогатим каталога с нови забележителности в гр.Поморие, ако знаете такива които сме пропуснали, като натиснете тук.
Международен фестивал "Корабът на изкуствата" - Поморие дата на събитието: Пт, 22 Юни 2018 - Нд, 24 Юни 2018 От 22 до 24 юни 2018 година в красивия черноморски град Поморие - България ще се проведе за пети път Международния фестивал "Корабът на изкуствата" с участието на изпълнители и художествени колективи от страната и чужбина на възраст от 6 до 25 години. Фестивалът има и конкурсна част. Организатори на конкурса са Община Поморие и Общински детски комплекс - Поморие под патронажа на Кмета на Община Поморие. Цели на фестивала са: Културен обмен и сътрудничество на децата от България и чужбина и техните преподаватели; запознаване с културата на България. Приобщаване към културните ценности на музикалното, танцовото и изобразителното изкуство. Предоставяне на възможност за творческа изява; издирване и популяризиране на млади таланти, обмен на репертоар и опит. Организатори на конкурса са Община Поморие и Общински детски комплекс - Поморие, под патронажа на Кмета на Община Поморие. Повече за фестивала научете тук.
22 юни Международен фестивал "Корабът на изкуствата" - Поморие
Оставете своята оценка и коментар за Поморие
20/03/2018
Коментирай 500 символа
Пламен преди 8 месеца

Да се знае в 12 часа вечерта музиката спира като с копче ! няма шум и няма пияни мотики ! Браво на Кмета!