Кирковото училище - Хасково Читалище "Заря" - Хасково Паскалевата къща - Хасково Оранжевият мост - Хасково Слънчев часовник - Хасково Монумент на "Св. Богородица" - Хасково Хасковски минерални бани Къщата на чорбаджи Димитрак - Хасково Старата часовникова кула - Хасково Парк "Ямача" - Хасково

Хасково

41 обекта 236 снимки 47 ревюта
Посетен от:
Времето в Хасково

Днес, 18 мар.

20° 20°C умерен дъжд

Утре, 19 мар.

13° 7°C слаб дъжд

Вторник, 20 мар.

11° 9°C умерен дъжд

Сряда, 21 мар.

12° 7°C силен дъжд

Четвъртък, 22 мар.

9°C ясно небе

Петък, 23 мар.

5°C слаб снеговалеж

Събота, 24 мар.

-1° 5°C снеговалеж
Покажи още от времето
Фолклорен фестивал за български хора и танци "Хайдушка софра" - Хасково дата на събитието: Сб, 24 Март 2018 Петият фестивал за български хора и танци "Хайдушка софра" ще се проведе в град Хасково на 24.03.2018г. Откриването е в 09.00ч с дефиле от централен площад "Свобода", а концертната част ще започне в 09.30ч в спортна зала "Дружба". Фестивалът НЕ Е с конкурсен характер. Участниците се представят с две хора. След края на задължителната част ще имате възможност да се запознаете с автентичния каракачански танцов фолклор. Всеки клуб ще получи подаръци, плакети и грамоти за участие от Община Хасково и Клуб за български народни танци "Фъртуните на Мишо", а за всеки участник са осигурени храна, вода и подарък. Фестивалът има за цел да покаже оригинални тематични и сюжетни произведения в различните жанрове на танцовото изкуство и да даде възможност за изява на значителен брой деца и млади хора в областта на танцовото изкуство. За повече информация може да следите събитието във facebook.
24 мар Фолклорен фестивал за български хора и танци "Хайдушка софра" - Хасково
Танцов фестивал "Вълшебен свят" - Хасково дата на събитието: Пт, 15 Юни 2018 - Нд, 17 Юни 2018 ФЕСТИВАЛЪТ Е: • ВКЛЮЧЕН В КУЛТУРНИЯ КАЛЕНДАР НА ОБЩИНА ХАСКОВО • ВКЛЮЧЕН В КУЛТУРНИЯ КАЛЕНДАР НА МИНИСТЕРСТВОТО НА КУЛТУРАТА НА Р БЪЛГАРИЯ • ПРИЗНАТ ОТ WADF (СВЕТОВНА АРТИСТИЧНА ТАНЦОВА ФЕДЕРАЦИЯ) Място, дата и време на провеждане: НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ “ЗАРЯ- 1858” Гр. Хасково, Пл. “Свобода” N-11 15, 16 и 17 юни, 2018 година – петък, събота и неделя Организатори: СК "Рона" - Хасково, С ПОДКРЕПАТА НА ОБЩИНА ХАСКОВО, Директор на фестивала - Милена Налбантова Домакин: ОНЧ "Заря-1858", Хасково Цел: Развитие и популяризация на танцов стил: класически балет, мажоретни танци, бели денс, етно, боливуд, латино щоу, хип хоп, акро денс, танцово шоу, модерн и джаз, размяна на творческа информация и развитие на постиженията в стила. Форма на фестивала: Отворен международен фестивал с конкурсен характер, в резултат на който се определят най-добрите от явилите се участници в танцовите стилове.
15 юни Танцов фестивал "Вълшебен свят" - Хасково
Оставете своята оценка и коментар за Хасково
18/03/2018
Коментирай 500 символа

Популярни оферти в Хасково от Grabo.bg