Рейтинг:
4.4 / 5 оценки

Парк на предизвикателствата "Дендрариум" - София

София
слаб снеговалеж -1°C
5 дневна прогноза
днес -5° / -1° 19 яну -7° / 7° 20 яну -1° / 6° 21 яну -3° / 1° 22 яну -11° / -3°
1210м. н.в.
преглеждания за последните 30 дни 145
преглеждания за целия период 15663
Въжената градина е главната атракция в Парк на предизвикателствата "Дендрариум". Тя е изградена на четири нива - "детски кръг", "среден кръг", "висок кръг", и най-новият "летящят кръг". За големите на години, но млади по душа и интерес, е изградена за изкачване "пиратска мрежа", преминаване по три различни въжени, люлеещи се моста: "моста на люлките", "моста на Чарли Чаплин"и "моста на маймунските опашки", а за край - един шеметен скок от осем метрова височина, който прераства в бързо спускане по 20 метров тролей

И това е само началото. Защото ако искате да проверите дали 12 метра са много високо в гората,опитайте да скочите от "втория етаж"… А ако и това не е достатъчно, можете да пробвате новото предизвикателство "ниво четири" – което е комбинация от височина и трудност.

За малките авантюристи – от 3-годишни нагоре - е изградена детска въжена градина, която като препятствия наподобява тази на възрастните, но височината й е такава, че мама и татко да бъдат винаги на "една ръка разстояние".
Прочети още
Сподели този обект:
Източник:
Още за обекта:
Печели с Опознай.bg

Трупай точки и ги осребри за бъдещи покупки в Grabo.bg

Коментари

Радост преди 5 месеца

Става, но само през седмицата е сравнително спокойно! Не очаквайте много.

Коментирай 500 символа

Други обекти наблизо

Други подобни обекти в страната

Текущи промоции наоколо