Паметник на Христо Ботев - Ботевград Часовникова кула - Ботевград Зелински манастир "Рождество на пресвета Богородица" - Ботевград Църква "Св. Възнесение Господне" - Ботевград Исторически музей - Ботевград Паметник на Стамен Панчев - Ботевград Язовир "Бебреш" Храмът "Успение Богородично" - Ботевград Паметник на Свободата - Ботевград Паметна плоча в Ботевградският проход

Ботевград

10 обекта 42 снимки 11 ревюта
Опознай.bg разчита на потребителите си, за да представи всичките забележителности в България. Помогнете ни да обогатим каталога с нови забележителности в гр.Ботевград, ако знаете такива които сме пропуснали, като натиснете тук.
Посетен от:
Johnny GaltNikolai ValchevPetya Mitkova И още 155 човека +155
Времето в Ботевград

Днес, 24 май.

12° 18° 18°C умерен дъжд

Утре, 25 май.

11° 20° 19°C слаб дъжд

Събота, 26 май.

21° 21°C слаб дъжд

Неделя, 27 май.

11° 18° 18°C слаб дъжд

Понеделник, 28 май.

10° 19° 19°C слаб дъжд

Вторник, 29 май.

19° 19°C ясно небе
Покажи още от времето
ТАБИЕТ БОТЕВГРАД Кулинарен фестивал на вкусове и ритми дата на събитието: Чт, 14 Юни 2018 - Нд, 17 Юни 2018 ТАБИЕТ БОТЕВГРАД Кулинарен фестивал на вкусове и ритми 14.06-17.06.2018 мемориален парк "Ботевград" Фестивалът представя балканския начин на живот чрез типичната кухня и музика. Разнообразие от кулинарни стилове, фолклор и съвременни хитове, многобройни забавления създават вълнуващи емоционални преживявания. ТАБИЕТ БОТЕВГРАД Целодневно забавление и незабравими преживявания Празникът на кулинарията и музиката предлага много забавления и незабравими преживявания. На фирмите участници предоставя платформа за атрактивно презентиране на широка гама продукти, съчетано с демонстрации, уъркшопове и специални събития. Мемориален Парк разполага с модерни зони за експозиции, делови контакти и отдих, осигуряващи комфортна среда за изложителите и гостите. Посетителите могат да видят уменията на изявени майстори готвачи, да се насладят на множество кулинарни изкушения, да се забавляват с концерти и състезания. Богатата програма пренася в света на балканското културно многообразие и стил на живот. БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА ВКУСОВЕ И РИТМИ 14.06-17.06 2018 година - мемориален парк "БОТЕВГРАД" Събитие с оригинална концепция и визия; Сцена за традиционна и модерна кулинария; Нови възможности за PR и рекламна активност; Скъсяване на дистанцията между производители и потребители ☑ Емоционални срещи с балканската култура; Тематични вечери на страните участници; Уъркшопове за балкански танци; Интеарактивни игри и награди; Безплатно целодневно забавление; Атракциони от страната и чужбина; Надяждания и надпивания; Надсвирване между популярни балкански оркестри; Зони за изложители; Зони за занаяти; Спортни зони ТАБИЕТ БОТЕВГРАД ТАБИЕТ БОТЕВГРАД е впечатляваща комбинация от всички елементи на добре прекараното време: вкусна храна, хубава музика, танци и забавления. Събитие, завладяно от духа на Балканите. КУЛИНАРНА ЗОНА Показва кулинарното многообразие на региона. Ценителите ще се запознаят с автентичната кухня на всички балкански страни и с тенденции в европейската кухня, ще се потопят в една феерия от вкусове. Наред с това ще видят как се приготвят типични ястия, ще научат тънкости за тяхното аранжиране и поднасяне. МУЗИКАЛНА ЗОНА Специална сцена събира някои от най-големите балкански артисти, както и самодейни трупи. Музика, песен и танц се преплитат в едно грандиозно шоу на балканския ритъм и емоции. Перфектен звук и оригинална визия правят усещането още по-вълнуващо и завладяващо. ЗОНА ЗА ЕКСПОЗИЦИИ И АТРАКЦИИ Български и чуждестранни фирми показват своите продукти на щандове с елегантни визуални решения. Демонстрации и кулинарни атракции, спортни турнири, забавни игри, състезания и конкурси правят експозициите още по-интересни за посетителите. Този начин на представяне сближава бизнеса и потребителите, като ги свързва в едно съвместно преживяване.
14 юни ТАБИЕТ БОТЕВГРАД Кулинарен фестивал на вкусове и ритми
Оставете своята оценка и коментар за Ботевград
24/05/2018
Коментирай 500 символа