Сладкарници Маркрит

Бургас
ясно небе 31°C
5 дневна прогноза
днес 19° / 32° 22 юли 19° / 33° 23 юли 21° / 28° 24 юли 17° / 29° 25 юли 18° / 31°
преглеждания за целия период 94
Дата на публикуване 11.09.2018г.
Вече 20 години Сладкарници Маркрит са специализирани в изработката на всякакви видове поръчкови торти – сватбени торти, детски торти, фирмени торти. Фирменият каталог включва богато разнообразие както на стандартни, така и на специални торти. Клиенти имат уникалната възможност да поръчат при нас бутикови торти с ръчно изработени рисунки и орнаменти по тяхно желание. За да постигне неповторимите вкус и качество, с което се славят тортите и сладкарски им изделия, екипът подбира с изключително внимание всеки използван продукт - пресни плодове, блатове, плодови декорации и други.

Маркрит винаги са имали за цел сладкарниците им да предлагат на клиентите си едновременно уют и приятна обстановка, както и гарантирано високо качество на сладкарската ни продукция. Голям принос за високото ниво на обслужване в сладкарниците и имат служителите. Всички те са отлично запознати с тънкостите на работния процес и стандартите на работа. Тяхната висока мотивация, компетентност и гъвкавост при обслужване са важен фактор за поддържане на високото качество на обслужване в сладкарниците от верига Маркрит.

Основните предимства пред конкуренцията са:
• Богато разнообразие на поръчкови и бутикови торти – стандартни торти, специални, детски, сватбени и фирмени торти;
• Уютна атмосфера и високо ниво на обслужване и професионализъм, съчетани с изгодни цени на предлаганата гама от сладкарски изделия;
• Утвърден имидж и близо 20-годишно присъствие в сладкарския бранш.
Прочети още
Сподели този обект:
Източник:
Телефон:

0893 333 668

Виж карта

Популярни оферти

Grabo.bg Бисквитка с ръчна декорация, соленки със семена или бисквитки по избор
15 бр. 88:88:88 12 бр.
Валидност на ваучера:
от 11 Юли до 10 Август 2019г.
Към офертата

Други сладкарници наблизо

Топ сладкарници в Бургас

Обекти наблизо