Описание

Ресторант "Централ", Добрич, притежава неповторим образ, отличаващ се с прецизност при приготвяне и сервиране на ястията. Със своя собствен стил, комфорт, уютна обстановка и професионален подход към храната и виното всеки ден е специален празник.

Ресторантът разполага и с градина, с капацитет 60-80 места, която ви отвежда далеч от шумотевицата на града и ви позволява спокойно да се насладите на среща с приятели или на важен делови обяд. Ресторантът предлага ястия със запомнящ се вкус, приготвени на момента. При тях се използват само пресни и качествени продукти.

Central - Catering е с 10 годишен опит в сферата на ресторантьорството, кетъринг услуги, подготвяне на тържества, кръщенета, сватби и всичко за Вашия Ден! С утвърдените си позиции на пазара, са готови да ви донесат настроение и наслада. Залагат на класиката, максимално улесняване на клиента и първокласна кухня. Организират коктейли, свежи партита на открито - около басейна или на двора, сватбени тържества, кръщенета, фирмени тържества, бизнес срещи, абитуриентски партита, без ограничение броя на гостите, формата и мястото.

Разполагат с качествено оборудване за всякакви случаи - барови столове, големи квадратни и кръгли маси, дървени пейки и маси, столове с калъфи, разнообразие от шатри, украси и аксесоари за всеки вкус, отоплителни уреди, подови настилки и високо стандартно озвучение. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
Димка преди 10 години

Посещавам това заведение от дълги години

Красимира преди 10 години

Вкусна храна, качествено поднесена от професионален сервитьор!

Магдалена преди 10 години

Prekrasna obstanovka,spokoystvie i obslujvane na nivo

Надежда преди 7 години

Прекрасна обстановка, храната е на ниво!!! Препоръчвам горещо :)

Росица преди 7 години

Новата тераса е интересна. Ние бяхме от първите посетители, ресторантът не беше пълен - това за нас беше приятно.

Коментирай 500 символа

Удобства

Няма добавени удобства