• Винарска изба "Едоардо Миролио" - Еленово
  • GPS Координати: 42.40387593, 26.15595546
  • Отвори в Google Maps
Рейтинг:
0.0
Места за нощувка наблизо
Места за хапване наблизо

Винарска изба "Едоардо Миролио" - Еленово

село Еленово (Област Благоевград)
ясно небе 16°C
5 дневна прогноза
днес 9° / 17° 20 окт 9° / 16° 21 окт 9° / 18° 22 окт 10° / 19° 23 окт 11° / 19°
281м. н.в.
преглеждания за последните 30 дни 22
преглеждания за целия период 5268
Популярност на обекта в различни класации
Дата на публикуване 12.08.2015г.
Добави снимки Опознай.bg разчита на потребителите си да помагнат да покажем със снимки или видео всички наши красиви забележителности. Изпратете ваши снимки за "Винарска изба "Едоардо Миролио" - Еленово" за още по-богато съдържание.
Винарска изба "Едоардо Миролио" е разположена в регион Тракийска низина в село Еленово, на 22км от Нова Загора. Избата е заобиколена от лозя, разположени по хълмистите склонове, езеро и зелени ливади, които създават отлични условия за развитие на винен туризъм.

Винарска изба "Едоардо Миролио" е създадена през 2002 година с първа продукция през 2005 година. Избата е разположена в централната част на масива от приблизително 220 хектара лозя, които покриват склона на хълма "Свети Илия", който се спуска към село Еленово. Годишният производствен капацитет на винарска изба Едоардо Миролио е 1 милион литра вино. Цикълът на производство обхваща всички технологични операции - от началната преработка на гроздето до бутилирането на виното.

Бутиков хотел "Соли Инвикто" (Непобедимото слънце) се издига над изба "Едоардо Миролио" и разполага с елегантно обзаведени стаи за настаняване, дегустационна зала, изискан ресторант, лоби бар и външен басейн.

Тук е най-подходящото място в района на Тракийската низина за производството на качествени вина и пълноценна релаксация.
Прочети още
Сподели този обект:
Телефон:
Още за обекта:
E-mail:
Виж карта

Коментари · 1

Eмил преди 3 години

Италианският собственик е намалил персонала до няколко души и това оказва влияние върху качеството на услугите. Цяло лято децата на персонала се разхождат из комплекса като у дома си, викат, ползват басейна като собствен и това създава неприятно усещане. Винени дегустации се провеждат вече само за гостите на хотела, които пристигат на тумби през уикенда. Храната е добра, вината също, но липсва усещането за професионализъм. През деня ти сервират по домашни дрехи например. Комплексът пропада.

Коментирай 1000 символа

Други подобни обекти в страната

Други обекти наблизо