Печели с Опознай.bg

Трупай точки и ги осребри за бъдещи покупки в Grabo.bg

Научи повече »
Рейтинг:
4.0 / 1 оценка

Конна база "Ездул" - Хисаря

Хисаря
слаб снеговалеж 0°C
5 дневна прогноза
днес -1° / 3° 18 дек -4° / -0° 19 дек -7° / 0° 20 дек -8° / 2° 21 дек -9° / 3°
423м. н.в.
преглеждания за последните 30 дни 34
преглеждания за целия период 2351
Дата на публикуване 27.04.2015г.
Базата предлага, както езда в манеж с инструктор, така и езда с водач сред природата. За допълнителната сигурност на ездачите се осигуряват: тока (каска), протектори за гърба и кръста и застраховки. Обекта разполага с Английски и Уестърн седла и седла от типа Ендюрънс. Обръща се специално внимание, както на съвсем начинаещите ездачи, така и на много напреднали.

Местността и природата в Хисаря са изключително благоприятни за езда. Широките горски пътеки, просторните полета и полегатите хълмове предлагат неограничени възможности за тренировки и наслаждение в разнообразни алюри.

Конете в базата се отличават не само с неповторимата си природна красота, но и със спокойствието и свободата да изразят естествената си индивидуалност и темперамент в една хармонична природна и човешка среда. Отношенията с тях се основават на принципите на естествените взаимоотношения между човека и коня (Natural horsemanship), свързани с много търпение, задълбочено разбиране, хармонично общуване и изцяло отричане на насилието спрямо животните. Повечето коне са от породите Чистокръвна арабска и Арабска шагия с доказано и изключително родословие, както и няколко полукръвни коня с преобладаващо арабска кръв.
Прочети още
Сподели този обект:
Телефон:

0897 864 364, 0897 864 366

Още за обекта:
Виж карта

Къде да нощувам наблизо

Коментари

Коментирай 500 символа
Печели с Опознай.bg

Трупай точки и ги осребри за бъдещи покупки в Grabo.bg

Други обекти наблизо

Други подобни обекти в страната

Текущи промоции наоколо