Рейтинг:
4.0 / 1 оценка

Конна база "Ездул" - Хисаря

Хисаря
слаб снеговалеж 1°C
5 дневна прогноза
днес -2° / 2° 19 яну -6° / 6° 20 яну -5° / 5° 21 яну -2° / 9° 22 яну -6° / 0°
423м. н.в.
преглеждания за последните 30 дни 76
преглеждания за целия период 1443
Базата предлага, както езда в манеж с инструктор, така и езда с водач сред природата. За допълнителната сигурност на ездачите се осигуряват: тока (каска), протектори за гърба и кръста и застраховки. Обекта разполага с Английски и Уестърн седла и седла от типа Ендюрънс. Обръща се специално внимание, както на съвсем начинаещите ездачи, така и на много напреднали.

Местността и природата в Хисаря са изключително благоприятни за езда. Широките горски пътеки, просторните полета и полегатите хълмове предлагат неограничени възможности за тренировки и наслаждение в разнообразни алюри.

Конете в базата се отличават не само с неповторимата си природна красота, но и със спокойствието и свободата да изразят естествената си индивидуалност и темперамент в една хармонична природна и човешка среда. Отношенията с тях се основават на принципите на естествените взаимоотношения между човека и коня (Natural horsemanship), свързани с много търпение, задълбочено разбиране, хармонично общуване и изцяло отричане на насилието спрямо животните. Повечето коне са от породите Чистокръвна арабска и Арабска шагия с доказано и изключително родословие, както и няколко полукръвни коня с преобладаващо арабска кръв.
Прочети още
Сподели този обект:
Телефон:

0897 864 364, 0897 864 366

Още за обекта:
Печели с Опознай.bg

Трупай точки и ги осребри за бъдещи покупки в Grabo.bg

Коментари

Коментирай 500 символа

Други обекти наблизо

Други подобни обекти в страната

Текущи промоции наоколо