Описание

Хотел „Картоон” се намира в центъра на гр.Разград над площад „Ларго”. С причудливата си форма петнадесет етажния хотел е станал емблематичен за града.

Всеки гост на хотела има възможност да се възползва от следните екстри към всяка стая:
- безплатен безжичен интернет
- безплатен паркинг
- бинибар
- бейф
- белефон
- безплатна телевизия

Той предлага на своите гости едни от най–модерните заведения в Североизточна България – ресторант, пиано бар, дискотека, игрална зала и хотелска част.

Ресторант „Папараци” е с впечатляващ интериор, съчетан с комфорт и удобство. Атмосферата за уют се допълва от любезен и лъчезарен персонал, разнообразно меню и приятна музика. Всяка седмица гостуват известни поп-фолк изпълнители. Ресторантът разполага с две зали от няколкостотин места и лятна градина с най-невероятната панорамна гледка към града, което го прави уникалното и неповторимо място за провеждане на вашите лични, фирмени или сватбени тържества.

Пиано бар „No Mercy” се откроява с много изискан и елегантен стил. Само тук може да се насладите на специална селекция от маркови питиета и подбрани шлагери, поднесени от най-добрите поп групи и звезди на съвременната българска музика.

Дискотека „Планета Пайнер‘’ притежава най-съвременния, професионално изпипан дизайн, модерно озвучаване и разположение на местата, където може да изживеете вашите незабравими емоции с приятели, с класни питиета и горещи хитове до зори.

Ако днес се чувствате късметлия, заповядайте в едно от най-атрактивните места в комплекса - игрална зала „Prince 1”. Изчистеният и стилен дизайн е съчетан с голямото разнообразие от най-модерните мулти гейм игрални автомати и шестместна рулетка, а перфектното обслужване от професионално обучени крупиета са гаранция за вашият приятен престой. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства

Удобства

Няма добавени удобства

Контакти с хотела