Печели с Опознай.bg

Трупай точки и ги осребри за бъдещи покупки в Grabo.bg

Научи повече »
Рейтинг:
0.0
Вземи ваучер от Grabo:
Виж още събития
Места за нощувка наблизо
Места за хапване наблизо

Сити Марк Арт Център - София

София
разсеяна облачност 16°C
5 дневна прогноза
днес 7° / 17° 24 май 7° / 17° 25 май 7° / 18° 26 май 8° / 22° 27 май 12° / 23°
549м. н.в.
преглеждания за последните 30 дни 54
преглеждания за целия период 562
Дата на публикуване 22.10.2018г.
Сити Марк Арт Център е най-новото място за събития, което впечатлява. Място, където историята среща технологичните новости. Място в абсолютния център на столицата, което носи аристократичния дух на Стара София. Уникална среда за специални събития.
Прочети още
Сподели този обект:
Работно Време:

Работно време на билетна каса:
От понеделник до петък - 9:30 - 19:30
събота: 10:30 - 18:00, неделя: 10:30 - 17:00

Телефон:

0878 68 88 11, 0878 68 88 18

E-mail:
Адрес:
София, бул. Янко Сакъзов 30
Виж карта
Посетено от:
NarineВергинияВ
Искат да посетят:
Калоян

Популярни оферти

Grabo.bg Спектакълът "Предградие" на Ерик Богосян на 23 Май
6 бр. 88:88:88
Валидност на ваучера:
23 Май 2019 (Четвъртък)
Към офертата
Grabo.bg Хитовият балетен спектакъл "Гето" на Марио Пиаца - на 29 Май
12 бр.
Валидност на ваучера:
29 Май 2019 (Сряда)
Към офертата
Grabo.bg Оперетата "Царицата на чардаша" на 26 Май
22 бр.
Валидност на ваучера:
26 Май 2019 (Неделя)
Към офертата
Представления: "Предградие" дата на събитието: Чт, 23 Май 2019 ПРЕДГРАДИЕ Продуцентска къща Креди Арте Автор: Ерик Богосян Режисьор: Ованес Торосян Участват: Александър Митев, Беатрис Благоева, Георги Атанасов, Ивайло Драганов, Костадин Жеков, Милен Вангелов, Недялка Раева, Петър Петров Защо тази пиеса? Написана 90-те години на ,,миналия” век, тя все още остава актуална с темите си, които разглежда. С героите си, които са живи и истински. Те са сред нас. Може би ние сме тези герои, но не подозираме. Това е една история за Мечтите, за Любовта, за Ревноста и Зависта. История за незначимото-значимо. Трагедия, разказана с езика на младите, със средствата на съвременния театър, в който зрителя е свидетел, а не наблюдател. Свидетел, защото историята пряко го интересува и не го занимава с излишни ,,театрални похвати”, а се фокусира върху темата и живите герои, по аскетичен начин, без да спестява нищо. Предградията, такива каквито са – това е нашето Предградие. Ованес Торосян
днес Представления: "Предградие"
Представления: "Догодина по същото време" дата на събитието: Пн, 17 Юни 2019 ДОГОДИНА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ Миро Мюзик Автор: Бърнард Слейд Превод и адаптация: Георги Михалков Режисьор: Георги Михалков Композитор: Иван Драголов Сценография и костюми: Антония Попова Участват: Христо Шопов, Лилия Маравиля „Догодина по същото време” е точката на пресичане на две търсещи се и отдадени една на друга души, извън параметрите на времето, социалния статус и битийните условности. История за една изневяра, превърнала случайността в съзнателен избор и повод за преоткриване - година след година...Вдъховяваща изповед, изпълнена със забавни ситуации, обрати, изпитания и възторжен триумф на любовта, като неизменно присъствие в житейските сезони. Пиесата е създадена от Бърнард Слейд през 1975 г. Има редица награди и над1400представления на Бродуей! Сега предизвикателството да се превъплътят в образите на Джордж и Дорис приематХристо Шопов и Лилия Маравиля-актьори със забележителен талант и респектираща кариера. Със своето майсторство, те завладяват почитателите на театралното изкуство и ги увличат в едно страстно приключение из необятните лабиринти на човешката душа.
17 юни Представления: "Догодина по същото време"
Представления: "Всяка година по същото време" дата на събитието: Сб, 1 Юни 2019 ВСЯКА ГОДИНА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ Миро Мюзик Автор: Бърнард Слейд Режисьор: Георги Михалков Превод и адаптация: Андрей Аврамов Костюмограф: Петър Митев Сценография: Антония Попова Продуцент: Лилия Грънчарова Участват: Христо Шопов, Лилия Маравиля Спектакълът "Всяка година по същото време" е поредният съвместен проект с участието на Христо Шопов и Лилия Маравиля. Майсторската им игра завладява театралната публика още в първата част на продукцията – „Догодина по същото време“ - пиеса по сценарий на блестящия драматург Бърнард Слейд. Препълнените зали, при над 100 представления на родна сцена, бурните аплодисменти и широкия медиен отзвук ни мотивираха да поставим и естественото драматургично продължение на пиесата -„Всяка година по същото време“. В нея, актьорите продължават завидната си творческа симбиоза, за да разкрият, чрез героите си - Джордж и Дорис, тайните на трогателна любов, неподвластна на житейските обстоятелства! Прекрасният превод е дело на проф.Андрей Аврамов. Режисьорът - Георги Михалков успява интуитивно да изгради образите по най-добрия начин и заедно с целия екип да подари на публиката един очакван и незабравим спектакъл, който вярваме, ще има същия изключителен успех! „Всяка година по същото време“ е пиеса, която рисува история с палитрата на всички човешки емоции и състояния. Чувствен и забавен диалог за неизбежните лутания между удобните самоизмами и отрезвяващите истини. За онзи етап, в които изпитваш нужда да осмислиш пропуснатите възможности и да се отдадеш на неосъществените идеи, заедно с някой, който те обича и подкрепя! За моментите, в които бързаш да прекосиш пустинята на неполучените отговори и да изкачиш своя личен Еверест. Най-голямото щастие е да осъзнаеш, че любовта е единственият правилен житейски път!
01 юни Представления: "Всяка година по същото време"
Представления: "Том, Дик и Хари" дата на събитието: Пн, 24 Юни 2019 Автор: Рей и Майкъл Куни, Превод – Андрей Аврамов Участват: Петър Петров, Костадин Жеков, Беатрис Благоева, Георги Атанасов, Десислава Стоянова, Недялка Раева, Ивайло Драганов, Димитър Гавраилов Пиесата „Том, Дик и Хари“ е една от брилятните ситуационни комедии на Рей и Майкъл Куни. Още в първите минути, едно на вид обикновено семейство, попада в низ от абсурдни и смешни ситуации, от които трябва да се „измъкнат“ и всичко това, в името на любовта. Пиесата разглежда всички крайности, които сме готови да достигнем за хората, които обичаме. Представлението напомня на зрителите за всички смешни взаимоотношения, които се пораждат между трима братя, между съпруг и съпруга, между племенница и чичо, единствено заради семейната любов и желанието да направиш хората, които обичаш щастливи. И ако това не е достатъчно, за да разсмее всеки зрител, то авторите са се погрижили като са включили и социален работник, сръбски мафиот, отговорен полицай, и откраднат от моргата труп. Хиляди комични перипетии, и абсурдни обрати ще забавляват зрителите дошли да гледат комедията „Том, Дик и Хари“. • "Всичко е забавно, щуро и съвсем неотразимо!" (в."Сънди таймс) • "Това е един фарс със сгъстена изобретателност, който не разчита на евтини номера, подли трикове и падащи панталони, за да разсмива, но често се усещах физически безпомощен от смях." (в."Дейли телеграф") • "В днешните хаотични и несигурни времена, светът на Куни е странно завладяващ. Това е един изобретателен, енергичен и всъщност – щастлив свят." (в."Уиндзор експрес") • "Това е фарс от най–добро качество. Най-забавното и безгрижно шоу в Лондон." (БиБиСи Лондон) • "Преди да се усетите, сцената ви залива с потоци от искряща енергия и смях до сълзи." (в. "Сънди експрес") • "Въпреки ярката комична суматоха, пиесата има какво да ни каже и за човешката същност. Тя улавя онова чувство, което понякога всички изпитваме – че сме просто винтчета в някаква адска машина, чието действие неясно различаваме. Но се въртим, въртим, без да знаем докога. Смехът във фарса неизменно произтича от човешкото отчаяние." (в. "Дейли телеграф")
24 юни Представления: "Том, Дик и Хари"

Коментари

Коментирай 500 символа
Печели с Опознай.bg

Трупай точки и ги осребри за бъдещи покупки в Grabo.bg

Други подобни обекти в страната

Други обекти наблизо