Печели с Опознай.bg

Трупай точки и ги осребри за бъдещи покупки в Grabo.bg

Научи повече »
Рейтинг:
0.0
Виж още събития
Места за хапване наблизо

Национален студентски дом

София
разсеяна облачност 3°C
5 дневна прогноза
днес -2° / 5° 23 фев -2° / 10° 24 фев 0° / 8° 25 фев -1° / 10° 26 фев 1° / 12°
553м. н.в.
преглеждания за последните 30 дни 28
преглеждания за целия период 33
Дата на публикуване 16.01.2020г.
Наред с услугите, предоставяни от студентските центрове на територията на Студентския дом и постоянните занимания на творческите състави към Дома, в сградата на Национален студентски дом се предоставят за почасово ползване от студентски и партньорски организации и състави, развиващи дейност в областта на образованието, науката и изкуството, пространства и зали за изложби, конференции, спектакли и концерти.

Всички зали в сградата на Национален студентски дом се ползват според месечен график, при отчитане на натовареността на пространствата и целесъобразността на планираните събития. При наличието на свободен капацитет, залите на Националния студентски дом могат да се ползват за организирането и провеждането на обществени събития – безплатно от студенти и студентски организации, както и срещу заплащане и по предназначение от други физически и юридически лица.

Централно фоайе – Намира се на партерен етаж в сградата на Национален студентски дом. Представлява просторно фоайе от 250 кв. м., удобно за организацията и провеждането на творчески и представителни инициативи от страна на различни групи, академични и обществени организации във формат от 80-100 души.

Камерна зала "Академик" – Намира се на партерен етаж. Залата е с обем от 250 кв. м. и височина 6,5 м. Капацитетът й е до 100 души. Удачна е за организацията и провеждането на широка палитра от културни събития – концерти, театрални постановки, кастинги, заснемане на видео продукции и др.

Зала "Галерия" – Намира се на І етаж в сградата на Национален студентски дом, с площ 100 кв.м. с 50/60 бр. седящи места (подвижни столове) и роял. Предназначена за изложби, камерни концерти, конференции, семинари и премиери на книги. Конферентна зала „8 Декември“ – Намира се на V eтаж в сградата на Национален студентски дом. Пред залата се намира открита тераса с изглед към пл. „Народно събрание“. Подходяща е за организацията и провеждането на студентски работилници, семинари и други обучителни събития и работни заседания във формат до 25-30 души.

Зала за репетиции № 304 – Намира се на ІІІ етаж в сградата на Национален студентски дом, с площ 120 кв.м. и настилка дървено дюшеме, с огледала и стенки. Предназначена за репетиции на танцови състави, балетни трупи, театър, йога и др.

Зала за репетиции № 310 – Намира се на ІІІ етаж в сградата на Национален студентски дом, с площ 75 кв.м. и настилка лакирано дървено дюшеме с огледала и стенки. Предназначена за репетиции на танцови състави, балетни трупи, театър и др. Залата е оборудвана с пиано.

Зала за репетиции № 402 – Намира се на ІV етаж в сградата на Национален студентски дом, с площ 75 кв.м. с настилка лакирано дървено дюшеме, огледала и стенки. Предназначена за репетиции на танцови състави, балетни трупи, театър и др. Залата е оборудвана с пиано.

Зала за репетиции № 404 – Намира се на ІV етаж в сградата на Национален студентски дом, с настилка ламиниран паркет, огледала и стенки. Предназначена за репетиции на балетни трупи, групи по йога и др. Залата е оборудвана с пиано.

Зала "Реплика" – Авангардно пространство за култура и изкуство на ет. 2, с капацитет до 30 души, поддържащо спомена за активната творческа дейност в големия салон на Студентския дом. С ограничения от ремонтен характер.

Арт-пространство "Аксаков 13" – Пространство, оформено по протежение на стълбището на Национален студентски дом с вход откъм ул. „Аксаков“ № 13 – от партерен до пети последен етаж. Стълбищното пространство е подходящо място за организацията на изложби на картини, скулптури, арт-инсталации.

Открита тераса – Откритата тераса на 5-ти етаж има директен изглед към пл. „Народно събрание“ със сградите на българския парламент, Българската академия на науките и храм-паметника „Св. Александър Невски“ и Ректората на Софийски университет. Отлично място за организацията на студентски инициативи и официални обществени събития.
Прочети още
Сподели този обект:
Източник:
Работно Време:

Понеделник - Петък
09:00ч. - 17:30ч.

Телефон:

02 987 22 86

Още за обекта:
Адрес:
София, пл. "Народно събрание" 10
Виж карта

Оферти за нощувки наблизо

Хотел КООП, София - нощувка със закуска
1 нощувка 2 93лв/ден 1 бр. 90 бр. Оферта от Nastani.bg
Хотел Даунтаун - нощувка със закуска
1 нощувка 2 65лв/ден 138 бр. Оферта от Nastani.bg
Еднодневна екскурзия до парк Панега, Правешки манастир, Луковит и пещера Проходна - "Очите на Бога"
4 бр. София 28лв/ден 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 18 Февруари до 10 Април 2020г.
Към офертата

Оферти за хапване наблизо

Суши сет с 30 или 56 хапки
Валидност на ваучера:
от 21 Февруари до 20 Март 2020г.
Към офертата
Суши сет с 16, 30, 48 или 101 хапки
111 бр. 88:88:88 87 бр. 1 бр. 8 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Февруари до 5 Март 2020г.
Към офертата
Sushi Express -30%
Суши сет с 16, 30, 48 или 101 хапки
111 бр. 52:54:04 87 бр. 1 бр. 8 бр. Оферта от Grabo.bg
Цена: 13.93лв 19.90лв
1.2кг плато сръбска скара! Плескавица, ущипци, пилешки шишчета и пържени картофки
15 бр. 11 бр. 3 бр. 6 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Февруари до 6 Март 2020г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

Гледайте МонИспектакълът на МонИка Митева "Момиче за всичко" - на 24 Февруари
9 бр. 88:88:88 3 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
24 Февруари 2020 (Понеделник)
Към офертата
Гледайте Чочо от "Скъпи наследници" в комедията "Камъни в джобовете" на 5 Март
10 бр. 2 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
5 Март 2020 (Четвъртък)
Към офертата
Милица Гладнишка и Милена Маркова-Маца в "Брачни безумия" - на 24 Февруари
44 бр. 88:88:88 6 бр. 2 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
24 Февруари 2020 (Понеделник)
Към офертата
Концерти: Фолклорен концерт "Танците на българите" дата на събитието: Сб, 22 Февруари 2020 Място на провеждане: Национален студентски дом Дата и час: 22.02.2020г., час: 13:00; „Образователен концерт за деца, който представя богатството на българския фолклорен танц. Децата ще имат възможност да се запознаят с фолклорните области, характерните костюми и стил на танцуване. Ще бъде организирана игра, в която ще се включат всички участници. Те ще имат задача да разучат по едно типично хоро от всяка една област под ръководството на студенти и след това ще направим своеобразно надиграване с награди. В концерта ще се включат студенти от БП „Музика“ и МП „Танцово изкуство“ с преподавател гл. ас. д-р М. Кръстева. Вход: Билети от касата на Книжарница НБУ, корпус 2, цена: 8 лв. Билети ТИКЕТПОРТАЛ: 10 лева - възрастни, 8 лева - студенти, 6 лева – пенсионери и ученици;
днес
Концерти: "Забавна история на музиката" дата на събитието: Нд, 8 Март 2020 "Забавна история на музиката" е едно приказно музикално пътешествие! Деца и родители ще се върнат в древни времена с ритмите и перкусиите на централна Африка, ще отскочат до далечна Азия, където са се появили струнните инструменти, ще минат през латино ритмите на южна Америка, за да стигнат до съвременните музикални стилове на западната култура - блус, суинг, рок, фънк, етно… Проектът запознава по разбираем и забавен начин деца и възрастни с появата на инструменти на различните континенти, историята на възникването на музикалните стилове и новите, съвременни инструменти. Концертът е под формата на интерактивна музикална приказка, в която взимат участие и децата. Водещи: Петър Георгиев (Пешо Китарата) - китара; Петър Йорданов (Бъни) - перкусии; Специални гост-водещи: Дияна Василева от Мистерията на българските гласове и Арнау Гарофѐ (Барселона) - саксофон и флейта. 8-ми март (неделя) от 11:00 в Национален Студентски Дом (пл. Народно събрание), Камерна зала. Билети: деца (под 16г.) - 10лв, възрастни - 15лв.
08 мар

Коментари

Коментирай 500 символа
Печели с Опознай.bg

Трупай точки и ги осребри за бъдещи покупки в Grabo.bg

Други подобни обекти в страната

Други обекти наблизо