Дискусии - Въпроси и отговори

0
Отговора
0 Оценка

Моля да ми препоръчате маршрут за планински велосипед преход покрай Пловдив (По възможност лек)

Моля да ми препоръчате вело маршрут покрай Пловдив с ниска трудност и с малка денивелация. Приемат се предложения за места в радиус от 50-100км.

1
Отговор
1 Оценка

За участи,къде да подам документи?

Въпросът е зададен относно събитие Български фестивал на сливата - Троян

Желая да участвам във фестивала,къде да подам документи.Аз съм майстор на художествено леене.благодаря!

1
Отговор
2 Оценка

Пътеката е наводнена

Въпросът е зададен относно обект Екопътека Искър-Панега

Здравейте, пиша, за да кажа, че реката е заляла пътеката и минаването не е възможно. От началото до наводнената част може да си върви 10 минути и след това участъкът става непроходим, независимо дали си с чехли или планински обувки. Моля да споделите, ако някой ходи и може да се мине.

4
Отговора
1 Оценка

Троян и Ловеч, какво да разгледам за два - три дни?

Ще ходя за две вечери в Троян. Освен троянския манастир " Успение Богородично" и село Орешак какво ще ми препоръчате да разгледам? На връщане за около 10 -12 часа ще разгледам Ловеч. Миналата година разгледах покрития мост, но не ми остана време да разгледам старата градска баня и архитектурно-историческият резерват "Вароша". Вероятно има и много други интересни места, за които дори не подозирам, че съществуват: водопади, пещери, красиви планински кътчета. Ще съм благодарна на всички, които ми отговорят!

0
Отговора
0 Оценка

Карадере плажуване къмпинг

Някой,който близкия месец е ходил до кара дере за информация дали още миже да се слезне да плажа с обикновени венна кола не много ниска?

0
Отговора
3 Оценка

Има страхотен храм в село Беласица, общ Петрич

Здравейте в село Беласица има прекрасен храм,казва се пророк Илия и силно се надявам да го включите в местата за посещение,защото той е много добре поддържан и старият поп е посветил голяма част от живота си за него. Също така той чете молитви за зачеване, има доста доволни хора. Благодаря

0
Отговора
0 Оценка

(Без)Водния атракцион в село Баня.Защо няма вода?

Посетихме наскоро водния атракцион в Баня,Разложко и се разочаровахме защото нямаше отново вода.Миналото лято,Магдалена го констатира,сега го констатирам и аз и въпроса ми е,защо толкова красив атракцион стои без вода,вече втора година?Това си е простотия отвсякъде.Дайте да го прекръстим тогава на БЕЗВОДНИЯ атракцион в Баня.Ние така го кръстихме помежду си и това е.Ако някой знае,нека да сподели. Благодаря,предварително.

1
Отговор
1 Оценка

Интернет за туристите

Здравете, На първо място, съжалявам за мой лош български - аз го разбирам, но не говоря добре а не знам дали ще разберете моя сръбски: D Аз се готвя за една седмица почивка в Боровец това лято. Можете ли да ми кажете дали има опция за туристите в България да купуват интернет модем за УСБ стик (и кой оператор има тази опция)? Направих това минало лято в Италия, това е като предплатена СИМ карта, но за интернет :) Бих искал да получа нещо такова, тъй като не знам дали в хотел "Рила" ще има солидна ВиФи мрежа. Благодаря предварително

2
Отговора
2 Оценка

Водопад Райско пръскало

Моля някой ако е посетил водопада райското пръскало скоро да сподели мнението си относно това дали е пълноводен в момента.Благодаря предварително!

2
Отговора
1 Оценка

На палатка в Северозападна България

Здравейте! Моля да ми дадете предложения за места, подходящи за палатка в Северозападна България. По възможност да са близо до река или водопад.

1
Отговор
0 Оценка

работно време на църквата

Въпросът е зададен относно обект Църква "Св. Св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат" - Добърско

Църквата всеки ден ли може да се посети и печата за 100 национални обекта в самата църква ли може да се вземе?

4
Отговора
4 Оценка

Места за отсядане с панорамна гледка

Здравейте,нека всеки,който знае и е бил да сподели местенца за отсядане (хотели,къщи и др.) с красиви панорамни гледки или ако имат басейн с такава.Без значение в коя част на България.

0
Отговора
1 Оценка

Екопътека - Лъки - Обхождане

Въпросът е зададен относно обект Екопътека "Комин дере" - Лъки

GPS-ът ми показва че пътеката започва до общината - това така ли е? Колко време е маршрута и същия ли се използва за връщане или има обходен? В общи линии искам по подробно описание на пътеката и времето за което се обхожда...

2
Отговора
1 Оценка

Розовски вриз, хотели, мнения

Здравейте, интересуваме къде може да се отседне на Розовски вриз? Хотели, вили, какви са цените и условията? Надявам се на отговори от посетили това място! Благодаря!

1
Отговор
0 Оценка

Удължаване на работното време

Въпросът е зададен относно обект Музей на физическата култура и спорта - София

Предвижда ли се музеят да работи в събота? Работното време не предполага висока посещаемост. Със семейството ми желаем да посетим музея, но не успяхме да се вместим във времето.

4
Отговора
4 Оценка

Пикник сред природата.

Здравейте, Бих искал да изненадам любим за мен човек, и да го заведа на пикник спред природата. Проблемът е там, че не зная къде из нашите хубави планини има такова място и въобще съществува ли. Иска ми се да не сме просто на поляна, а някъде където има обособено за хранене място - маса, пейка... Нямам изисквания отностно местността. Благодаря ви предварително за отделеното време !

2
Отговора
2 Оценка

На риболов с палатки

Здравейте, търся язовир, езеро или река,където да може да се лови риба и да е подходящо и позволено къмпингуването на палатки.

5
Отговора
5 Оценка

Екопътеки и природни забележителности около Костенец (освен костенския водопад)

Здравейте. Ще съм ви благодарен ако ми препоръчате природни забележителности около Костенец, в радиус от 100км. Фен съм на екопътеките, панорамните гледки и водопадите, но ми е ясно, че Костенския водопад ще го видя за час и след това не знам накъде. Благодаря!

2
Отговора
1 Оценка

Някой бил ли е в Резерват Сребърна?

Струва ли си да се посети резервата, има ли подходящо време от годината за целта? Честно казано ми звучи добре като идея, но не знам дали си струва толкова път от Пловдив. Ако може някой да разкаже или даде съвет? :)

2
Отговора
0 Оценка

Някой влизал ли е в Харамийска пещера?

Искам да посетя харамийска пещера, чувала съм, че преди е имало гидове алпинисти, как е сега, още ли има обиколка на пещерата, колко струва, кога се организира група?