Дискусии - Въпроси и отговори

1
Отговор
-3 Оценка

Уточнение на информация та

Въпросът е зададен относно обект Паметник-чешма на Асен Веселинов - Сандански

Откъде черпите информация: не е роден в с.Петърч!? Явно грешка е станала още при откриването.Похвално е че го поддържате в памет на поколенията,но не това е родното му място! Общината може и да вземе някакво решение,че иначе трябва и да ви осъдя за невярна информация .

0
Отговора
0 Оценка

Запитване за нощувка в комплекса

Въпросът е зададен относно обект Етнографски комплекс "Герана" - с.Оризаре

Има ли вход за комплекса и къде да се пренощува.Какви са цените. Предварително благодаря за отговора Ви.

0
Отговора
0 Оценка

Удължаване на работното време

Въпросът е зададен относно обект Музей на физическата култура и спорта - София

Предвижда ли се музеят да работи в събота? Работното време не предполага висока посещаемост. Със семейството ми желаем да посетим музея, но не успяхме да се вместим във времето.

1
Отговор
2 Оценка

Пикник сред природата.

Здравейте, Бих искал да изненадам любим за мен човек, и да го заведа на пикник спред природата. Проблемът е там, че не зная къде из нашите хубави планини има такова място и въобще съществува ли. Иска ми се да не сме просто на поляна, а някъде където има обособено за хранене място - маса, пейка... Нямам изисквания отностно местността. Благодаря ви предварително за отделеното време !

0
Отговора
0 Оценка

Въпрос

Въпросът е зададен относно събитие Street Masters 2018

Здравейте, има ли още билети за workshop-a на bboy neguin и от къде мога да ги купя ?

2
Отговора
2 Оценка

На риболов с палатки

Здравейте, търся язовир, езеро или река,където да може да се лови риба и да е подходящо и позволено къмпингуването на палатки.

4
Отговора
4 Оценка

Екопътеки и природни забележителности около Костенец (освен костенския водопад)

Здравейте. Ще съм ви благодарен ако ми препоръчате природни забележителности около Костенец, в радиус от 100км. Фен съм на екопътеките, панорамните гледки и водопадите, но ми е ясно, че Костенския водопад ще го видя за час и след това не знам накъде. Благодаря!

2
Отговора
0 Оценка

Някой бил ли е в Резерват Сребърна?

Струва ли си да се посети резервата, има ли подходящо време от годината за целта? Честно казано ми звучи добре като идея, но не знам дали си струва толкова път от Пловдив. Ако може някой да разкаже или даде съвет? :)

1
Отговор
0 Оценка

Някой влизал ли е в Харамийска пещера?

Искам да посетя харамийска пещера, чувала съм, че преди е имало гидове алпинисти, как е сега, още ли има обиколка на пещерата, колко струва, кога се организира група?

4
Отговора
3 Оценка

Кои са добрите места за къмпинг на морето?

Решили сме да опитаме да къмпингуваме на морето, има ли някой с опит да препоръча подходящи места без много шум? Предпочитаме да е по-диво.

3
Отговора
1 Оценка

Подходящи места за планински преход (до 3-4 часа) в Родопите

Може ли някой да ми препоръча подходящи места за кратък планински преход в Родопите. Става въпрос за нещо от порядъка на 3-4 часа, с по-лек терен.

4
Отговора
3 Оценка

Къде мога да скачам с бънджи?

Здравейте, от доста време се каня да скоча с бънджи, и най-накрая събрах смелост....та може ли някой да ми препоръча къде да отида, къде е най-яко, какви са цените.....докато не съм се размислил?

0
Отговора
2 Оценка

Какво интересно на Капана фест?

За първи път ще посетя мероприятието, препоръчайте ми какво да разгледам, кое заведение да посетя, някой коктейл да пробвам ;)

3
Отговора
2 Оценка

Препоръчайте ми водопади около Пловдив

Здравейте, може ли някой да ми препоръча водопад близо до град Пловдив. Тъй като съм с 2 малки деца е добре да може да се паркира наблизо за да няма много ходене.

1
Отговор
1 Оценка

Съвет за къмпингуване на яз. Голям Беглик

Края на месец юли смятаме с компания да къмпингуваме за седмица на язовир Голям Беглик, но тъй като ще ходим за първи път, всякакви съвети биха били от полза. Къде са добрите места за палатки, близка чешма, става ли много студено вечер, какво ще ни е полезно да си носим и тнт. Благодаря предварително.