Рейтинг:
5.0 / 1 оценка
Места за нощувка наблизо
Места за хапване наблизо

Ски писта - Котел

Стара Планина
предимно облачно -2°C
5 дневна прогноза
днес -8° / 0° 27 яну -4° / 1° 28 яну -3° / 6° 29 яну -3° / 2° 30 яну -4° / 6°
652м. н.в.
преглеждания за последните 30 дни 420
преглеждания за целия период 15352
Популярност на обекта в различни класации #17
Дата на публикуване 01.02.2017г.
Добави снимки Опознай.bg разчита на потребителите си да помагнат да покажем със снимки или видео всички наши красиви забележителности. Изпратете ваши снимки за "Ски писта - Котел" за още по-богато съдържание.
Отново в Котел ще може да се практикуват зимни спортове. По инициатива на предприемчивия бизнесмен Димитър Каранашев, на 3 км. от Котел вече официално функционира солиден ски комплекс с три писти и два влека. Комплексът се намира на няколкостотин метра от кръстопътя в местността "Трите вятъра", пресечената местност е известна и като "Андончова могила".

За всички начинаещи, които сега прохождат в тези спортове, е отредена малка писта с минимален наклон, където инструктори ще помагат в първите стъпки на малки и големи. Мястото е подходящо за малки деца с шейни. На второ ниво е пистата за начинаещи с дължина 200 метра, където те трябва да възприемат техниката на каране в различните дисциплини. Трето ниво–стръмен е склон с 30 градуса наклон и дължина 300 метра - това е територията за удоволствия и екстремни усещания за напреднали. В стандартните категоризации тази писта е от клас червен, предпоследен в класификатора.

Ще се предлага и ползването на ски под наем от базата на приемливи цени. Присъствието на пистите и пързалянето с шейни и ски, ако не се ползват съоръженията за качване е безплатно. Няма да се допускат моторни шейни, бъгита и др. машини които може да увредят пистите и застрашат живота и здравето на пързалящите се.
Прочети още
Сподели този обект:
Цени:

Възрастни: 10.00лв.

Деца от 7 до 10 г.: 5.00лв.

Деца до 7 г.: Безплатно

Работно Време:

Всеки ден от 10 до 17 часа

Виж карта

Коментари · 1

Младен преди 5 години

Разкошно удоволствие в Източна Стара Планина, мило обслужване и достъпни условия

Коментирай 1000 символа

Активности наблизо

Други подобни обекти в страната

Други обекти наблизо