Рейтинг:
5.0 / 1 оценка

Ски писта - Котел

Котел
слаб дъжд 26°C
5 дневна прогноза
днес 10° / 26° 27 апр 12° / 23° 28 апр 12° / 23° 29 апр 13° / 27° 30 апр 14° / 26°
652м. н.в.
преглеждания за последните 30 дни 58
преглеждания за целия период 4342
Популярност на обекта в различни класации #19
Отново в Котел ще може да се практикуват зимни спортове. По инициатива на предприемчивия бизнесмен Димитър Каранашев, на 3 км. от Котел вече официално функционира солиден ски комплекс с три писти и два влека. Комплексът се намира на няколкостотин метра от кръстопътя в местността "Трите вятъра", пресечената местност е известна и като "Андончова могила".

За всички начинаещи, които сега прохождат в тези спортове, е отредена малка писта с минимален наклон, където инструктори ще помагат в първите стъпки на малки и големи. Мястото е подходящо за малки деца с шейни. На второ ниво е пистата за начинаещи с дължина 200 метра, където те трябва да възприемат техниката на каране в различните дисциплини. Трето ниво–стръмен е склон с 30 градуса наклон и дължина 300 метра - това е територията за удоволствия и екстремни усещания за напреднали. В стандартните категоризации тази писта е от клас червен, предпоследен в класификатора.

Ще се предлага и ползването на ски под наем от базата на приемливи цени. Присъствието на пистите и пързалянето с шейни и ски, ако не се ползват съоръженията за качване е безплатно. Няма да се допускат моторни шейни, бъгита и др. машини които може да увредят пистите и застрашат живота и здравето на пързалящите се.
Прочети още
Сподели този обект:
Цени:

Цени за ползването на ски-влековете: за деца до 7 години - безплатно; за деца от 7 до 10 г. – 5 лв/ден; За всички останали – 10 лева/ден

Работно Време:

Всеки ден от 10 до 17 часа

Печели с Опознай.bg

Трупай точки и ги осребри за бъдещи покупки в Grabo.bg

Коментари

Младен преди 9 месеца

Разкошно удоволствие в Източна Стара Планина, мило обслужване и достъпни условия

Коментирай 500 символа

Други подобни обекти в страната