Рейтинг:
5.0 / 1 оценка
Места за нощувка наблизо
Места за хапване наблизо

Ски писта - Котел

Котел
ясно небе 14°C
5 дневна прогноза
днес 5° / 15° 06 мар 0° / 7° 07 мар -1° / 5° 08 мар -1° / 10° 09 мар 1° / 6°
652м. н.в.
преглеждания за последните 30 дни 202
преглеждания за целия период 13007
Дата на публикуване 01.02.2017г.
Добави снимки Опознай.bg разчита на потребителите си да помагнат да покажем със снимки или видео всички наши красиви забележителности. Изпратете ваши снимки за "Ски писта - Котел" за още по-богато съдържание.
Отново в Котел ще може да се практикуват зимни спортове. По инициатива на предприемчивия бизнесмен Димитър Каранашев, на 3 км. от Котел вече официално функционира солиден ски комплекс с три писти и два влека. Комплексът се намира на няколкостотин метра от кръстопътя в местността "Трите вятъра", пресечената местност е известна и като "Андончова могила".

За всички начинаещи, които сега прохождат в тези спортове, е отредена малка писта с минимален наклон, където инструктори ще помагат в първите стъпки на малки и големи. Мястото е подходящо за малки деца с шейни. На второ ниво е пистата за начинаещи с дължина 200 метра, където те трябва да възприемат техниката на каране в различните дисциплини. Трето ниво–стръмен е склон с 30 градуса наклон и дължина 300 метра - това е територията за удоволствия и екстремни усещания за напреднали. В стандартните категоризации тази писта е от клас червен, предпоследен в класификатора.

Ще се предлага и ползването на ски под наем от базата на приемливи цени. Присъствието на пистите и пързалянето с шейни и ски, ако не се ползват съоръженията за качване е безплатно. Няма да се допускат моторни шейни, бъгита и др. машини които може да увредят пистите и застрашат живота и здравето на пързалящите се.
Прочети още
Сподели този обект:
Цени:

Цени за ползването на ски-влековете: за деца до 7 години - безплатно; за деца от 7 до 10 г. – 5 лв/ден; За всички останали – 10 лева/ден

Работно Време:

Всеки ден от 10 до 17 часа

Виж карта

Коментари · 1

Младен преди 4 години

Разкошно удоволствие в Източна Стара Планина, мило обслужване и достъпни условия

Коментирай 1000 символа

Други подобни обекти в страната

Други обекти наблизо