Описание

Хотел Ажур се намира в градския парк, на брега на малко езеро и река Камчия. Комплексът разполага с 13 двойни стаи и 1 апартамент, които са разположени на втория етаж, всички със самостоятелен санитарен възел, тераса, локално парно отопление, TV с кабелна телевизия и интернет. В цената на нощувките е включена и безплатна закуска.

На първия етаж се намира ресторанта на хотела, който разполага с 70 места на закрито и 80 места на открито разположени на две тераси на два етажа над водопад. В петъчните и съботни вечери за доброто настроение на гостите в ресторанта се грижи оркестър. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
покажи по-стари коментари
Георги преди 8 години

За ресторанта-отлично,но хотелът с някои досадни пропуски.Банята,иначе голяма и нова,е опасна за къпане.Подовата настилка е файянс,а не теракот и е пързалка.Няма и силиконови стелки.Стаята,добра мебелировка,но само с една табуретка,вторият човек трябва да ляга.Терасата,обширна,но няма нито столове нито масичка,както е в другите хотели.

Nina преди 8 години

Хотела е много хубав, чист, уютен, топъл. Персонала е страхотен и храната е много вкусно приготвена. Изобщо обслужването е на ниво. Заслужава си да дойдем пак.

Мария преди 8 години

Прекрасна хотелска база, уютно, подредено, чисто и приятно място за откъсване от шума на големия град.

Мариана преди 7 години

Препоръчваме хотела! Чисто, топло и приятно, с добра локация. Храната е на сет меню- тристепенно, с избор от три предложения. Имаме забележка към основното ястие във вечерята. Вида му е доста ,,повехнал,,, напомня на многократно претопляне! Отново бихме посетили хотела, но може би без ангажимент с хранене / в съседство има добри заведения/.

Георги преди 7 години

Останахме изключително доволни от гостуването си в хотела! Топло, уютно, чисто ! Професионално обслужване и отношение - просто прекрасно!!! Комплименти!!! При първа възможност ще се върнем пак!

Andonia преди 7 години

Чудесен хотел и обслужване.Чисто,топло и спокойно място.Препоръчвам го най-сърдечно на всички,които искат да избягат от шума на големия град!

Дамян преди 7 години

Хотела е хубав , ново и чисто, единствена забележка, че много бавно сервират храната в ресторанта която е поръчана - нямаше почти никакви клиенти /общо 3 заети маси ведно с нашата/, а час и половина се проточи вечерята. Сутринта ние сме единствени клиенти първи, а 2 сандвича закуска станаха много бавно, вечерята после един час общо чакане. Вероятно персонала е малко.

Vesela преди 7 години

Хотел, направе със стил, разположен на красиво място. Чисто, топло, уютно. Учтив персонал.

Жечко преди 7 години

Приятно,тихо и спокойно място за почивка.Чиста и уютна стая,има всичко необходимо.Малка забележка към храната,която се предлага.Става,но само толкова.Следващият път бихме се отбили пак,но по възможност без да заплащаме предварително храната.

Борислава преди 7 години

Отлична обстановка, кухня и отношение!

Коментирай 500 символа