Печели с Опознай.bg

Трупай точки и ги осребри за бъдещи покупки в Grabo.bg

Научи повече »
Рейтинг:
0.0
Места за нощувка наблизо

Винарска изба "Едоардо Миролио" - Еленово

село Еленово (Област Благоевград)
ясно небе 33°C
5 дневна прогноза
днес 21° / 35° 25 юни 20° / 28° 26 юни 19° / 26° 27 юни 19° / 30° 28 юни 19° / 30°
281м. н.в.
преглеждания за последните 30 дни 118
преглеждания за целия период 3274
Дата на публикуване 12.08.2015г.
Винарска изба "Едоардо Миролио" е разположена в регион Тракийска низина в село Еленово, на 22км от Нова Загора. Избата е заобиколена от лозя, разположени по хълмистите склонове, езеро и зелени ливади, които създават отлични условия за развитие на винен туризъм.

Винарска изба "Едоардо Миролио" е създадена през 2002 година с първа продукция през 2005 година. Избата е разположена в централната част на масива от приблизително 220 хектара лозя, които покриват склона на хълма "Свети Илия", който се спуска към село Еленово. Годишният производствен капацитет на винарска изба Едоардо Миролио е 1 милион литра вино. Цикълът на производство обхваща всички технологични операции - от началната преработка на гроздето до бутилирането на виното.

Бутиков хотел "Соли Инвикто" (Непобедимото слънце) се издига над изба "Едоардо Миролио" и разполага с елегантно обзаведени стаи за настаняване, дегустационна зала, изискан ресторант, лоби бар и външен басейн.

Тук е най-подходящото място в района на Тракийската низина за производството на качествени вина и пълноценна релаксация.
Прочети още
Сподели този обект:
Телефон:

044 500 411, 044 500 437

Още за обекта:
E-mail:
Виж карта

Коментари · 1

Eмил преди 3 месеца

Италианският собственик е намалил персонала до няколко души и това оказва влияние върху качеството на услугите. Цяло лято децата на персонала се разхождат из комплекса като у дома си, викат, ползват басейна като собствен и това създава неприятно усещане. Винени дегустации се провеждат вече само за гостите на хотела, които пристигат на тумби през уикенда. Храната е добра, вината също, но липсва усещането за професионализъм. През деня ти сервират по домашни дрехи например. Комплексът пропада.

Коментирай 500 символа
Печели с Опознай.bg

Трупай точки и ги осребри за бъдещи покупки в Grabo.bg

Други подобни обекти в страната

Други обекти наблизо