Профил
Kostadinka Apostolova написа коментар за "Пустата църква" - Камено поле
Хора не се лъжете да ходите.Не си заслужава да се ходи. Намира се в "нищото",до там се стига по един почти изоставен път.Дори няма кои да ти обясни как да стигнеш,за дупките и рушащият асфалт няма да коментираме.Най- лошото е през лятото - има много усойници и пепелянки от които може да бъдете ухапани.Наблизо се намира Божия мост край село Лиляче - е там ще унемеете от красота,тишина и природа.Място което няма как да не се посети.
преди 2 месеца
Kostadinka Apostolova написа коментар за Белоградчишките скали
Българското чудо на природата кандидат за новите 7 чудеса на света.Изваяни от природата преди стотици хиляди в червеникав камък скалите се простират на около 30 км. дължина и до 5 км. ширина и 200 м. височина.С най-голяма концентрация около гр.Белоградчик. Като стражи се извисяват фигурите на Мадоната, Конникът, Монасите, Ученичката, Лъвът, Мечката, Адам и Ева, Замъкът.Др. голяма скална група има около п. Лепеница,при с.Боровица са Боров камък и Пчелен камък.Дестинацията не е за изпуска
преди 1 година
Kostadinka Apostolova написа коментар за Местност Рупите
Рупите е едно свято място ,което баба Ванга е избрала за свой дом.А храма "Света Петка Българска " е построен от нея самата през далечната 1992 г.Разположени на десния бряг на река Струма само на 8 км. от гр. Петрич.Рупите са една от най-посещаваната от мен дестинация.Това място ме зарежда с изключително много позитивна енергия,душевно спокойствие и положителни емоции.И да не забравяме лековитата минерална вода която зарежда организъма с нови сили.
преди 1 година
Kostadinka Apostolova написа коментар за Пещера "Венец" - Орешец
Най-новооткритата пещера в България.През май 2015 г.Слизането в пещерата е задължително с каски поради екстремността и тесния и стръмен вход.забранено е снимането със светкавици защото увреждат и нарушават цялостта на цветните калцидни образувания и ледени кристали. Заслужава си всеки да отиде и види неща и красоти които ги няма в другите пещери.Цветното осветление изпраща посетителите в приказките.
преди 1 година
Kostadinka Apostolova написа коментар за Седемте рилски езера
Седемте рилски езера е една от най- незабравимите ми преживявания.Прехода ни отне около 8 часа през който се любувахме на невероятната красота на природата.Когато тръгнахме рано сутринта от началната ни точка не вярвах ,че ще успеем да стигнем до върха.След около 4 часов преход бяхме горе на върха и виждахме всичките 7 езера подредени под нас като малки мъниста.Чувството да си някъде толкова на високо все едно се рееш из небесата е невероятно.
преди 1 година