Печели с Опознай.bg

Трупай точки и ги осребри за бъдещи покупки в Grabo.bg

Научи повече »
Рейтинг:
0.0
Виж още събития
Места за хапване наблизо

The Art Foundation - София

София
умерен дъжд 22°C
5 дневна прогноза
днес 14° / 22° 20 юли 13° / 25° 21 юли 14° / 26° 22 юли 16° / 26° 23 юли 13° / 24°
560м. н.в.
преглеждания за последните 30 дни 27
преглеждания за целия период 166
Дата на публикуване 28.11.2018г.
The Art Foundation е културен център и притегателно място за всички, които творят и живеят с изкуството. Артистично и уютно пространство, където си дават среща всички изкуства и събира хора от различни националности.
Прочети още
Сподели този обект:
Работно Време:

понеделник-събота:
10:00 ч. - 22:00 ч.
неделя:
11:00 ч. - 22:00 ч.

Телефон:

087 943 5675

Още за обекта:
Виж карта
Искат да посетят:
Narine

Популярни оферти

Nastani.bg Sofia Place Hotel - нощувка със закуска
1 нощувка 2 70лв/ден
Grabo.bg Сладолед по избор - по домашна рецепта, със 100% натурални продукти
31 бр.
Валидност на ваучера:
от 17 Юли до 17 Август 2019г.
Към офертата
Grabo.bg Ранни записвания за почивка в Дидим! 5 нощувки на база All Inclusive в Garden of sun*****
3 бр. 5 нощувки 48лв/ден
Валидност на ваучера:
от 2 Юли до 3 Септември 2019г.
Към офертата
Представления: "Забравени от небето" дата на събитието: Пт, 23 Август 2019 THE ART FOUNDATION има честта да ви покани на моноспектакълa "Забравени отъ небето". Mоноспектакълъ на Свѣтозаръ Кнезовски-Заро по едноименната книга на Екатерина Томова. Режисьоръ: Кристиана Бояджиева Косултанти: Прфъ. Юлия Огнянова и Доцъ. Д-ръ. Катерина Илкова Сценография: Весела Вълчинова Звукова срѣда: Бистра Дилянофъ Адаптация на текста: Кристиана Бояджиева и Свѣтозаръ Кнезовски " Забравени отъ небето" е спектакълъ близъкъ като усѣщане до литургия въ малка черквица нѣкѫде изъ майчината прегръдка на Родопа планина. Сблъсъкъ на поколѣния въ лицето на отчаянъ софийски наркоманъ и мѫдростьта на родопскитѣ столѣтници. Разказваческиять характеръ на представлѣнието дава шансъ на публиката да проследи историята на Никола, който въ буйния си пубертетъ намира наркотицитѣ за единственъ изходъ въ обърканата му душа. Следъ близка среща съ смъртьта на най-добрия му приятѣлъ, Никола тръгва на непредвиденъ автостопъ далечъ отъ града. Случайностьта или неслучайностьта го отвежда въ затънтено родопско село кѫдето живеятъ едва нѣколко човѣка. Селото на столѣтницитѣ всмуква нашия герой и му подарява втори животъ изтъканъ отъ мистика, доброта, уважение къмъ традициитѣ и любовь къмъ живота. Това е мѣстото въ което той избира да живѣе, да се влюби, да създаде семейство и да посрѣщне радостьта на свободния отъ зависимости животъ. Това е мѣстото кѫдето героятъ ни кани да се разходимъ и да го посетимъ като при старъ приятѣлъ. " Забравени отъ небето" е интимно-изповѣдаленъ спектакълъ за неразривната връзка между небето и земята, която несъмнено е човѣка. !!! Спектакълът е създаден с почит към голямата българска актриса ЗЛАТИНА ТОДЕВА !!!
23 авг Представления: "Забравени от небето"
Представления: "Светицата" дата на събитието: Пт, 30 Август 2019 СВЕТИЦАТА - МОНОСПЕКТАКЪЛ НА СВЕТОЗАР КНЕЗОВСКИ The Art Foundation представя "Светицата" по едноименния разказ на Габриел Гарсия Маркес. Постановка: проф. Диана Борисова Сценография: Весела Вълчинова - Тошкова Костюмография: Снежана Папазова и Румен Будинов Звукова среда: Мишо Шишков-баща Адаптация: Светозар Кнезовски В спектакъла се разказва историята на Маргарито Дуарте, който години наред носи със себе си нетленното тяло на своята дъщеря, за да изпълни своя свещен дълг да я канонизира. Около тази история актьорът Светозар Кнезовски ще ни разходи из лабиринтите на Ватикана, потайните улички на Трастевере, историите около вила Боргезе и изобщо из древния Рим на цезарите. Ще си зададем въпроси от жизнена важност за съвременния свят на отчуждение и безотговорност и може би ще намерим път за бягство от тежестта на всекидневието. Ще можем да се докоснем до една красива човешка история и да се оставим на добрата актьорска игра да ни завладее макар и за един час. Очаква ни пищен духовен пир! Този проект е реализиран с финансовата подкрепа на Министерството на културата, Галерия за вино и изкуство "ЕЙ + безкрай" и Бижутерия Мартиросян. Вход: 15 лв (в деня на представлението) 12 лв (при предварително закупуване в The Art Foundation на ул. Дякон Игнатий 19)
30 авг Представления: "Светицата"

Коментари

Коментирай 500 символа
Печели с Опознай.bg

Трупай точки и ги осребри за бъдещи покупки в Grabo.bg

Други подобни обекти в страната

Други обекти наблизо