Рейтинг:
4.3 / 6 оценки
Места за нощувка наблизо

Екопарк "Венелин"

село Венелин
слаб дъжд 9°C
5 дневна прогноза
днес 3° / 9° 07 дек 5° / 9° 08 дек 2° / 5° 09 дек 1° / 2° 10 дек 0° / 2°
преглеждания за последните 30 дни 66
преглеждания за целия период 18629
Популярност на обекта в различни класации
Дата на публикуване 24.06.2015г.
Екопарк "Венелин" е чудесно място за почивка, където да се отдалечите от шума и забързаното ежедневие на града. Насладете се на спокойствие и тишина покрай прекрасната и непокътната природа на Екопарк "Венелин" през почивните дни.

Екопарк "Венелин" е един от най-големите рибарници в България разположен близо до град Варна. Паркът представлява 600 хиляди квадратни метра кристално чисти водни басейни (рибарници) и живописни озеленени поляни. Близостта му до град Варна, привлича много туристи и рибари, които идват за да отпочинат, пренасяйки се в едно по спокойно ежедневие.

Екопарк "Венелин" предлага голямо разнообразие от занимания като по този начин предоставя шанса на всеки посетител да прекара времето си по възможно най-незабравим начин в риболов, пикник или да се полюбува на красивата и неподправена българска природа, разхождайки се из огромната площ на парка.
Прочети още
Сподели този обект:
Добавено от:
Цени:

Вход: 5.00лв.

Телефон:
E-mail:
Виж карта

Коментари · 4

Ренета преди 6 години

Чудесно място, много приятно бях изненадана от ретро колите, който са разположени в двора на комплекса. За съжаление не много добре поддържано и с лоша хигиена.

Коментирай 1000 символа

Други подобни обекти в страната

Други обекти наблизо