Печели с Опознай.bg

Трупай точки и ги осребри за бъдещи покупки в Grabo.bg

Научи повече »
Рейтинг:
0.0
Места за нощувка наблизо

Дом на енергетика - Козлодуй

Козлодуй
слаб дъжд 28°C
5 дневна прогноза
15 юни 19° / 31° днес 20° / 32° 17 юни 19° / 31° 18 юни 19° / 31° 19 юни 20° / 31°
преглеждания за последните 30 дни 33
преглеждания за целия период 199
Дата на публикуване 19.12.2018г.
С разнообразната си дейност в сферата на изкуството и културата, в своята повече от 20-годишна история, Домът на енергетика се превърна в притегателен културен център за жителите и гостите на Козлодуй. В афиша на културния дом присъстват концерти, балетни и шоу програми, театрални постановки за деца и възрастни. В залите му се провеждат творчески срещи, конференции и семинари. В изложбеното фоайе на Дома на енергетика представят свои творби утвърдени и млади художници, гостуват със свои колекции различни галерии. Експозициите се обновяват обикновено на две седмици.

Домът на енергетика привлича жителите на града и община Козлодуй с богатите възможности за обучение и творческа дейност, които предоставя: индивидуално музикално обучение по пиано и цигулка, студио за изобразително изкуство, самодейни състави, езикови курсове за деца и възрастни и др. За качеството на обучението и за високите достойнства на художествените продукции говорят многобройните награди, спечелени в национални и международни конкурси и множеството покани за гостувания и турнета в България и в чужбина.
Изграден на около 4000 кв. метра разгъната площ, Домът на енергетика разполага със съвременна и отлично поддържана материално-техническа база, създаваща много добри условия за провеждане на конференции, семинари, изложения и др.
Прочети още
Сподели този обект:
Източник:
Още за обекта:
Адрес:
Козлодуй, 3320 Крайдунавски
Виж карта
Посетено от:
ЖениЖ

Коментари

Коментирай 500 символа
Печели с Опознай.bg

Трупай точки и ги осребри за бъдещи покупки в Grabo.bg

Други подобни обекти в страната

Други обекти наблизо