Рейтинг:
0.0
Виж още събития
Места за нощувка наблизо
Места за хапване наблизо

Сити център Сливен

Сливен
слаб дъжд 20°C
5 дневна прогноза
днес 12° / 20° 17 май 12° / 22° 18 май 13° / 23° 19 май 13° / 22° 20 май 9° / 11°
257м. н.в.
преглеждания за последните 30 дни 16
преглеждания за целия период 5805
Популярност на обекта в различни класации
Дата на публикуване 27.08.2015г.
Добави снимки Опознай.bg разчита на потребителите си да помагнат да покажем със снимки или видео всички наши красиви забележителности. Изпратете ваши снимки за "Сити център Сливен" за още по-богато съдържание.
Сити център Сливен с обща разгъната застроена площ от 5 300кв.м. е първият търговски център от съвременен тип в Сливен. Сградата е решена в модерен стил. Тя представлява композиция от динамични обеми, взаимно пресичащи се и подчертаващи динамичната функция на съвременния обществено-развлекателен център. Цялата сграда е осигурена за достъп на хора с увреждания.

Сградата е решена на пет основни нива (сутерен и четири надземни). Между отделните нива освен необходимите стълбища и асансьори са предвидени и ескалатори.

На партера се разполагат седем магазина, търговски щандове и банков офис. В сутеренното ниво се разполагат супермаркет и складове към него. До това ниво се достига посредством ескалаторни пътеки от партерно ниво, като е предвиден отделен вход, който може да работи самостоятелно и за супермаркета. На второ и трето ниво има още 17 магазина, както и търговски щандове, офис за управленски персонал и техническо помещение. На последното четвърто ниво се разполагат ресторант с кухня към него, детски кът и кафе-bar&dinner. Предвидената богато озеленена покрив тераса обслужва заведенията за хранене като допринася за приятната атмосфера и панорамни гледки към планината.
Прочети още
Сподели този обект:
Добавено от:
Телефон:
Още за обекта:
Адрес:
Сливен, бул. "Цар Освободител"
Виж карта

Коментари

Коментирай 1000 символа

Активности наблизо

Оферти за забавления наблизо

Постановката "Козметика на врага" на 19 Май
Валидност на ваучера:
19 Май 2021 (Сряда)
Към офертата
Албена Павлова и Емил Марков в постановката "Непоправимо" на 27 Май
4 бр. 2 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
27 Май 2021 (Четвъртък)
Към офертата

Други подобни обекти в страната

Други обекти наблизо