Печели с Опознай.bg

Трупай точки и ги осребри за бъдещи покупки в Grabo.bg

Научи повече »
Рейтинг:
0.0
Виж още събития
Места за нощувка наблизо

Градска библиотека - Севлиево

Севлиево
ясно небе 18°C
5 дневна прогноза
днес 8° / 20° 11 апр 11° / 18° 12 апр 8° / 18° 13 апр 6° / 19° 14 апр 10° / 20°
199м. н.в.
преглеждания за последните 30 дни 32
преглеждания за целия период 565
Дата на публикуване 09.07.2018г.
Градска библиотека - Севлиево съчетава в своята дейност образователни, информационни и културни функции. В нея се предоставя свободен и равен достъп до знания и информация на широк кръг потребители. Тя е място за продължаващо обучение, самоусъвършенстване и развлечение – място за всички поколения.

От 1987 година Градска библиотека разполага с отлична материална база. Върху площ от 2000 кв.м., на два етажа са разположени 4 отдела – заемна възрастни, детски отдел, читалня и информационен център. Те предлагат на читателите уютна и стимулираща среда за работа, контакти и отмора. Библиотечните фондове включват както художествена литература за всички възрасти, така и специализирани и справочни издания от различни области на знанието. В читалнята се получават 12 периодични издания, има сбирка с учебници на английски език. Започна изграждането на електронна база данни. Малките читатели на библиотеката могат да посещават освен детския отдел и клуба "Чета, знам, мога", където рисуват и играят забавни игри.

В библиотеката функционира информационен център, оборудван с техника по програма "Глобални библиотеки". Посетителите ползват свободно компютри и интернет. Така се улеснява и разширява достъпа до информация, знание и комуникация за гражданите.
Прочети още
Сподели този обект:
Добавено от:
Още за обекта:
Виж карта
Посетено от:
ГеоргиГИвелинаArha
Искат да посетят:
РумянаРДеница

Оферти за нощувки наблизо

Къща за гости Моневски
1 нощувка 2 43лв/ден 161 бр. Оферта от Nastani.bg

Коментари

Коментирай 500 символа
Печели с Опознай.bg

Трупай точки и ги осребри за бъдещи покупки в Grabo.bg

Други подобни обекти в страната

Други обекти наблизо