Печели с Опознай.bg

Трупай точки и ги осребри за бъдещи покупки в Grabo.bg

Научи повече »
Рейтинг:
0.0
Виж още събития
Места за нощувка наблизо

Дом на културата - Гоце Делчев

Гоце Делчев
силен дъжд 24°C
5 дневна прогноза
днес 15° / 26° 19 юни 15° / 24° 20 юни 16° / 24° 21 юни 15° / 25° 22 юни 16° / 26°
549м. н.в.
преглеждания за последните 30 дни 35
преглеждания за целия период 546
Дата на публикуване 31.05.2018г.
Домът на културата в град Гоце Делчев е построен през 1998 година и от тогава се е утвърдил като най-популярният културен център в града и околностите му.

Наред с народно читалище “Просвета”, това е мястото, което дава облика на културната стратегия на община Гоце Делчев. Сградата разполага с просторна Изложбена зала, в която са били експонирани творбите на едни то най-известните български художници и скулптури. Добре оборудваната Концертна зала пък предоставя най-добрите условия за провеждането на концерти и театрални постановки със своите 600 места и добра осветителна и озвучителна техника.

От 1994 год. към Дома на културата е създадена ДВГ “Усмивка” с художествен ръководител А.Василева. Забавните детски песни и творческа атмосфера привличат множество деца от първи до пети клас с артистични и певчески заложби. Групата успешно се представя на общински и общонационални празници, а участниците в нея завинаги остават верни на сцената и песента. Репертоарът на “Усмивка” е богат и разнообразен, включващ в себе си творчеството на български композитори, както и най-популярните песни за деца от всички краища на света.
Прочети още
Сподели този обект:
Източник:
Адрес:
Гоце Делчев, Площад "Македония"
Виж карта
Посетено от:
MeryMВаняВГалинГ
Искат да посетят:
Деница

Коментари

Коментирай 500 символа
Печели с Опознай.bg

Трупай точки и ги осребри за бъдещи покупки в Grabo.bg

Други подобни обекти в страната

Други обекти наблизо