Рейтинг:
0.0

"Извънредно любовно положение"

... прочети още Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова разказват истерично смешно как те самите преживяват блокадата на 60 квадратни метра с мъж, деца и домашни любимци и не се страхуват да наричат нещата с истинските им имена! Комедиен стендъп спектакъл със завладяващ, оригинален авторски сценарий по истински истории. Истории от карантината, които Богдана, Здрава и сценаристът Светослав Томов са описали изключително цветно, уморени и отегчени от сериозността на положението, безпаричието, кризата, страшните новини, хората с пагони, хората без маски, онлайн обучението, притеснени от липсата на работа, фризьор, пространство и какъвто и да било нормален социален живот.

26 май 2022 от 19:30ч. (четвъртък)
София  · 
"Театро" /Théatro/ - София (ул. "Върбица" 12)
29 юни 2022 от 20:00ч. (сряда)
Пловдив  · 
Лятно кино "Орфей" - Пловдив (ул. "Тодор Каблешков" 12)
14 юли 2022 от 20:00ч. (четвъртък)
Русе  · 
Военен клуб и Летен театър - Русе (ул. "Одрин" 4)
26 юли 2022 от 20:00ч. (вторник)
Сандански  · 
Градски парк
Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова разказват истерично смешно как те самите преживяват блокадата на 60 квадратни метра с мъж, деца и домашни любимци и не се страхуват да наричат нещата с истинските им имена!

Комедиен стендъп спектакъл със завладяващ, оригинален авторски сценарий по истински истории. Истории от карантината, които Богдана, Здрава и сценаристът Светослав Томов са описали изключително цветно, уморени и отегчени от сериозността на положението, безпаричието, кризата, страшните новини, хората с пагони, хората без маски, онлайн обучението, притеснени от липсата на работа, фризьор, пространство и какъвто и да било нормален социален живот.
Прочети още
Цена

от 20.00 лв. до 30.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
17.05.2022г.
Преглеждания:
3731 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
393 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти