Рейтинг:
0.0

Трио Сценична треска - "Извънредно любовно положение"

... прочети още Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова разказват истерично смешно как те самите преживяват блокадата на 60 квадратни метра с мъж, деца и домашни любимци и не се страхуват да наричат нещата с истинските им имена! Комедиен стендъп спектакъл със завладяващ, оригинален авторски сценарий по истински истории. Истории от карантината, които Богдана, Здрава и сценаристът Светослав Томов са описали изключително цветно, уморени и отегчени от сериозността на положението, безпаричието, кризата, страшните новини, хората с пагони, хората без маски, онлайн обучението, притеснени от липсата на работа, фризьор, пространство и какъвто и да било нормален социален живот.

25 септември 2021 от 20:30ч. (събота)
Пловдив  · 
Лятно кино "Орфей" - Пловдив (ул. "Тодор Каблешков" 12)
25 септември 2021 от 20:30ч. (събота)
Пловдив  · 
Лятно кино "Орфей" - Пловдив (ул. "Тодор Каблешков" 12)
Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова разказват истерично смешно как те самите преживяват блокадата на 60 квадратни метра с мъж, деца и домашни любимци и не се страхуват да наричат нещата с истинските им имена!

Комедиен стендъп спектакъл със завладяващ, оригинален авторски сценарий по истински истории. Истории от карантината, които Богдана, Здрава и сценаристът Светослав Томов са описали изключително цветно, уморени и отегчени от сериозността на положението, безпаричието, кризата, страшните новини, хората с пагони, хората без маски, онлайн обучението, притеснени от липсата на работа, фризьор, пространство и какъвто и да било нормален социален живот.
Прочети още
Велико Търново, Парк "Марно поле"
Цена

от 12.00 лв. до 25.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
24.08.2021г.
Преглеждания:
1971 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
620 бр.

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти