Рейтинг:
5.0 / 1 оценка

"Извънредно положение"

... прочети още Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова разказват истерично смешно как те самите преживяват блокадата на 60 квадратни метра с мъж, деца и домашни любимци и не се страхуват да наричат нещата с истинските им имена! Комедиен стендъп спектакъл със завладяващ, оригинален авторски сценарий по истински истории. Истории от карантината, които Богдана, Здрава и сценаристът Светослав Томов са описали изключително цветно, уморени и отегчени от сериозността на положението, безпаричието, кризата, страшните новини, хората с пагони, хората без маски, онлайн обучението, притеснени от липсата на работа, фризьор, пространство и какъвто и да било нормален социален живот.

09 октомври 2023 от 19:30ч. (понеделник)
София  · 
Théatro отсам канала (ул. "Върбица" 12)
10 октомври 2023 от 19:00ч. (вторник)
Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова разказват истерично смешно как те самите преживяват блокадата на 60 квадратни метра с мъж, деца и домашни любимци и не се страхуват да наричат нещата с истинските им имена!

Комедиен стендъп спектакъл със завладяващ, оригинален авторски сценарий по истински истории. Истории от карантината, които Богдана, Здрава и сценаристът Светослав Томов са описали изключително цветно, уморени и отегчени от сериозността на положението, безпаричието, кризата, страшните новини, хората с пагони, хората без маски, онлайн обучението, притеснени от липсата на работа, фризьор, пространство и какъвто и да било нормален социален живот.
Прочети още
София, ул. "Върбица" 12

Телефон: 02 494 9980

Цена

от 25.00 лв. до 30.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
07.09.2023г.
Преглеждания:
10838 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
116 бр.
Коментари:

Вижте още

Коментари · 1

Росица преди 1 година

Чудесни! Извънредно? добра постановка на Здрава Каменова! Играха фантастично, оригинално и енергично! Краят беше вдъхновяващ! Браво!nП. П. Отдавна не се бяхме смяли така!

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти