Рейтинг:
5.0 / 1 оценка

"Извънредно Положение"

... прочети още Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова разказват истерично смешно как те самите преживяват блокадата на 60 квадратни метра с мъж, деца и домашни любимци и не се страхуват да наричат нещата с истинските им имена! Комедиен стендъп спектакъл със завладяващ, оригинален авторски сценарий по истински истории. Истории от карантината, които Богдана, Здрава и сценаристът Светослав Томов са описали изключително цветно, уморени и отегчени от сериозността на положението, безпаричието, кризата, страшните новини, хората с пагони, хората без маски, онлайн обучението, притеснени от липсата на работа, фризьор, пространство и какъвто и да било нормален социален живот.

04 юли 2022 от 20:30ч. (понеделник)
Бургас  · 
Летен театър - Бургас (Приморски парк)
06 юли 2022 от 20:30ч. (сряда)
Велико Търново  · 
Летен театър - Велико Търново (Парк "Марно поле")
15 юли 2022 от 20:30ч. (петък)
21 юли 2022 от 20:30ч. (четвъртък)
Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова разказват истерично смешно как те самите преживяват блокадата на 60 квадратни метра с мъж, деца и домашни любимци и не се страхуват да наричат нещата с истинските им имена!

Комедиен стендъп спектакъл със завладяващ, оригинален авторски сценарий по истински истории. Истории от карантината, които Богдана, Здрава и сценаристът Светослав Томов са описали изключително цветно, уморени и отегчени от сериозността на положението, безпаричието, кризата, страшните новини, хората с пагони, хората без маски, онлайн обучението, притеснени от липсата на работа, фризьор, пространство и какъвто и да било нормален социален живот.
Прочети още
Цена

от 20.00 лв. до 30.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
23.06.2022г.
Преглеждания:
5974 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
934 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти