Рейтинг:
0.0

"Без гаранция"

... прочети още Турнир от турбулентни комични ситуации, в които, без да знаем, сме поставяни, и в които са ни поставяли. Бокс в няколко рунда между двата пола, където единствените разрешени удари са смехът, иронията, пародията и сарказма. За спектакъла Без гаранция! Масаж от смях, който ще открие всички тайни точки на жената и мъжа. Откажете се да ходите на курсове по чужди езици - ще ги откриете веднага след сключването на брак. Няма нужда от козметични процедури, защото пред вас ще блеснат истинските лица на нашите половинки такива, каквито не искат да ги виждаме или чуваме. В менюто от скечове е включен и сценичен турнир по смешни житейски ситуации, претворени от актьорите Стефания Колева и Деян Ангелов. Включете се с тях в бягането с препятствия по всички забавни теми. Без заобикалки. Със самочувствие на победители. Разбира се, без гаранция! Участват: Стефания Колева и Деян Ангелов Текстове: Николай Гундеров Музика: Добромир Кисьов

11 август 2024 от 20:00ч. (неделя)
София  · 
Kino Cabana - София (парк НДК, пл. "България" 1)
13 август 2024 от 21:00ч. (вторник)
Варна  · 
The Brick Port (пл. „Петко Р. Славейков“ 1, 9000 Пристанищен комплекс)
31 август 2024 от 20:30ч. (събота)
Пловдив  · 
Лятно кино "Орфей" - Пловдив (ул. "Тодор Каблешков" 12)
разграбено
от grabo.bg
Турнир от турбулентни комични ситуации, в които, без да знаем, сме поставяни, и в които са ни поставяли. Бокс в няколко рунда между двата пола, където единствените разрешени удари са смехът, иронията, пародията и сарказма.

За спектакъла

Без гаранция! Масаж от смях, който ще открие всички тайни точки на жената и мъжа. Откажете се да ходите на курсове по чужди езици - ще ги откриете веднага след сключването на брак. Няма нужда от козметични процедури, защото пред вас ще блеснат истинските лица на нашите половинки такива, каквито не искат да ги виждаме или чуваме.

В менюто от скечове е включен и сценичен турнир по смешни житейски ситуации, претворени от актьорите Стефания Колева и Деян Ангелов. Включете се с тях в бягането с препятствия по всички забавни теми. Без заобикалки. Със самочувствие на победители. Разбира се, без гаранция!

Участват: Стефания Колева и Деян Ангелов
Текстове: Николай Гундеров
Музика: Добромир Кисьов
Прочети още
София, парк НДК, пл. "България" 1

Телефон: 088 260 8030

Цена

от 20.00 лв. до 28.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
05.07.2024г.
Преглеждания:
301 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
130 бр.

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на Стефания Колева, Деян Ангелов