Рейтинг:
0.0

"От всички страни"

... прочети още Ако парите, щастието и любовта ви липсват, е време да потърсите услугите на феноменалната гадателка Имелда и нейните нетрадиционно настроени приятели, които влагат цялата си енергия, за да се избавят от собствения си брачен живот. Услугите, които обаче те търсят, надхвърлят обикновените очаквания. За спектакъла Единственият начин да се отворят чакрите на зрителите за семейните драми на всички участници в най-дълго играната чешка комедия, е да се покрие изригналият вулкан от недоразумения и комични парадокси с бурен и продължителен смях. Автори: Роман Венцел, Михаела Долежелова Режисьор: Николай Гундеров Участват: Александра Сърчаджиева, Стефания Колева, Дарин Ангелов, Деян Ангелов

07 март 2024 от 19:00ч. (четвъртък)
Пловдив  · 
Комплекс С.И.Л.А. - Пловдив (ул. Тракия № 50)
Ако парите, щастието и любовта ви липсват, е време да потърсите услугите на феноменалната гадателка Имелда и нейните нетрадиционно настроени приятели, които влагат цялата си енергия, за да се избавят от собствения си брачен живот. Услугите, които обаче те търсят, надхвърлят обикновените очаквания.

За спектакъла

Единственият начин да се отворят чакрите на зрителите за семейните драми на всички участници в най-дълго играната чешка комедия, е да се покрие изригналият вулкан от недоразумения и комични парадокси с бурен и продължителен смях.

Автори: Роман Венцел, Михаела Долежелова
Режисьор: Николай Гундеров
Участват: Александра Сърчаджиева, Стефания Колева, Дарин Ангелов, Деян Ангелов
Прочети още
Пловдив, ул. Тракия № 50

Телефон: 032/ 240 130; 0878 19 19 19

Цена

от 20.00 лв. до 45.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
16.02.2024г.
Преглеждания:
3453 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
269 бр.

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти