Рейтинг:
0.0

"Всички страхотни неща"

... прочети още "Всички страхотни неща" Автори: Дънкан Макмилан и Джони Донахоу С участието на: Бойко Кръстанов Режисьор: Владимир Пенев Превод: Радослав Петкашев Ти си на 6 години, а майка ти е в болница, защото не може да намери причина да бъде щастлива. Затова започваш да правиш списък на „Всички страхотни неща“. Всички неща, заради които си заслужава да живееш. 1. Сладолед. 2. Бой с водни пистолети. 3. Да стоиш буден след часа за лягане и да ти дават да гледаш телевизия. 4. Цветът жълто. 5. Неща на райета. 6. … Започваш да запълваш списъка и го оставяш на възглавницата ѝ. Знаеш, че го е прочела, защото е поправила всичките ти правописни грешки. Скоро този списък започва да поема своя собствен живот. А главният герой, изигран от Бойко Кръстанов, пораства и опознава себе си през него. „Всички страхотни неща“ е пиеса за дългия път, който сме готови да извървим заради хората, които обичаме. Тя ще ви накара да се смеете, да плачете, да се замислите, да напишете своите страхотни неща. Постановката намира перфектния баланс между борбите ни в живота и това да успеем да отпразнуваме всичко хубаво в него.

14 юни 2022 от 19:30ч. (вторник)
София  · 
"Театро" /Théatro/ - София (ул. "Върбица" 12)
15 юни 2022 от 20:00ч. (сряда)
Варна  · 
Makalali Beach Bar - Варна (Любен Каравелов 1, 9002 Приморски)
16 юни 2022 от 19:00ч. (четвъртък)
Русе  · 
Военен клуб и Летен театър - Русе (ул. "Одрин" 4)
18 юни 2022 от 20:00ч. (събота)
Пловдив  · 
Лятно кино "Орфей" - Пловдив (ул. "Тодор Каблешков" 12)
"Всички страхотни неща"

Автори: Дънкан Макмилан и Джони Донахоу
С участието на: Бойко Кръстанов
Режисьор: Владимир Пенев
Превод: Радослав Петкашев

Ти си на 6 години, а майка ти е в болница, защото не може да намери причина да бъде щастлива. Затова започваш да правиш списък на „Всички страхотни неща“. Всички неща, заради които си заслужава да живееш.

1. Сладолед.
2. Бой с водни пистолети.
3. Да стоиш буден след часа за лягане и да ти дават да гледаш телевизия.
4. Цветът жълто.
5. Неща на райета.
6. …

Започваш да запълваш списъка и го оставяш на възглавницата ѝ. Знаеш, че го е прочела, защото е поправила всичките ти правописни грешки. Скоро този списък започва да поема своя собствен живот. А главният герой, изигран от Бойко Кръстанов, пораства и опознава себе си през него.

„Всички страхотни неща“ е пиеса за дългия път, който сме готови да извървим заради хората, които обичаме. Тя ще ви накара да се смеете, да плачете, да се замислите, да напишете своите страхотни неща. Постановката намира перфектния баланс между борбите ни в живота и това да успеем да отпразнуваме всичко хубаво в него.
Прочети още
Цена

от 25.00 лв. до 30.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
23.05.2022г.
Преглеждания:
2587 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
243 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на Бойко Кръстанов