Рейтинг:
0.0

"Джийвс и Устър в Пределно неясно"

... прочети още Пределно ясно е, че тази комедия се очертава като смях на предела на възможното. Емблематичните герои на легендарния англо-американски комедиограф Сър П. Г. Удхаус влизат в каскада от превъплъщения, драматизирани от братя Гудейл, в чудесния превод на Радослав Петкашев. По текстове на П. Г. Удхаус, драматизирани от братя Гудейл Участват: Бойко Кръстанов, Явор Бахаров и Даниел Пеев Режисьор: Валентин Ганев Музикална среда: Слав Бистрев Превод: Радослав Петкашев Безпределните Бойко Кръстанов, Явор Бахаров и Даниел Пеев приповдигат неясната завеса на театралното задкулисие в едно лудо джентълменско надиграване. Трима актьори в дванайсет роли преследват една крава в полукриминално любовно судоку с политическо намигване. И всичко това - на ръба на провала. "Джийвс и Устър в Пределно неясно" е театрална терапия, забъркана от Валентин Ганев в сценичната среда на Красимир Вълканов и под звуците на Слав Бистрев. "Направо с кеф да си дадеш парите за билет", както казва героят на Удхаус Бърти Устър.

13 март 2024 от 19:30ч. (сряда)
София  · 
Théatro отсам канала (ул. "Върбица" 12)
Грабни ваучер от 35 лв. до 45 лв.
Пределно ясно е, че тази комедия се очертава като смях на предела на възможното. Емблематичните герои на легендарния англо-американски комедиограф Сър П. Г. Удхаус влизат в каскада от превъплъщения, драматизирани от братя Гудейл, в чудесния превод на Радослав Петкашев.

По текстове на П. Г. Удхаус, драматизирани от братя Гудейл
Участват: Бойко Кръстанов, Явор Бахаров и Даниел Пеев
Режисьор: Валентин Ганев
Музикална среда: Слав Бистрев
Превод: Радослав Петкашев

Безпределните Бойко Кръстанов, Явор Бахаров и Даниел Пеев приповдигат неясната завеса на театралното задкулисие в едно лудо джентълменско надиграване. Трима актьори в дванайсет роли преследват една крава в полукриминално любовно судоку с политическо намигване. И всичко това - на ръба на провала.

"Джийвс и Устър в Пределно неясно" е театрална терапия, забъркана от Валентин Ганев в сценичната среда на Красимир Вълканов и под звуците на Слав Бистрев.

"Направо с кеф да си дадеш парите за билет", както казва героят на Удхаус Бърти Устър.
Прочети още
София, ул. "Върбица" 12

Телефон: 02 494 9980

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
26.02.2024г.
Преглеждания:
2435 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
93 бр.

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти