Потребители, които ще посетят събитието:
Lyudmila Viyacheva
Рейтинг:
0.0

"Отчаяни съпрузи"

... прочети още театрална постановка от Алекси Макар, Жером Даран, Стефан Мюра Режисьор: Васил Дуев С: Даниел Пеев, Бойко Кръстанов, Явор Бахаров Трима мъже изпадат в непредвидена ситуация и взимат микрофона, за да направят някои разяснения по “тънката” част. Ежедневието и особеностите в живота по двойки се представят на зрителите от трима развихрящи се в хумора си актьори. След като получава писмо, в което приятелката на Бойко го информира, че го напуска, единствената идея, която му хрумва е да призове на помощ двамата си най-добри приятели Явор и Дънди, за да намерят начин Бойко да си я върне. Нестандартна хроника на трудностите на „силния“ пол, който трябва да приеме предизвикателството на непреодолимите изпитания, поставени му от жените и от ежедневието.

03 декември 2021 от 19:00ч. (петък)
Русе  · 
Канев Център - Русе (ул. "Студентска" 8)
05 декември 2021 от 19:30ч. (неделя)
София  · 
Национален дворец на културата - София (пл. "България" №1)
19 януари 2022 от 19:00ч. (сряда)
Бургас  · 
Културен дом на Нефтохимика - Бургас (площад Тройката 1)
театрална постановка
от Алекси Макар, Жером Даран, Стефан Мюра

Режисьор: Васил Дуев
С: Даниел Пеев, Бойко Кръстанов, Явор Бахаров

Трима мъже изпадат в непредвидена ситуация и взимат микрофона, за да направят някои разяснения по “тънката” част. Ежедневието и особеностите в живота по двойки се представят на зрителите от трима развихрящи се в хумора си актьори.

След като получава писмо, в което приятелката на Бойко го информира, че го напуска, единствената идея, която му хрумва е да призове на помощ двамата си най-добри приятели Явор и Дънди, за да намерят начин Бойко да си я върне. Нестандартна хроника на трудностите на „силния“ пол, който трябва да приеме предизвикателството на непреодолимите изпитания, поставени му от жените и от ежедневието.
Прочети още
Русе, ул. "Студентска" 8

Телефон: 082888288; 0889693298​

Цена

от 20.00 лв. до 45.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
26.11.2021г.
Преглеждания:
3185 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
151 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти