Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Кой е шефът"

... прочети още Здраво яхналата метлата на смеха Здрава Каменова и трегерът на стендъпа у нас Георги Кючуков в една епична битка. Елате, за да видите докъде ще стигнат двамата титани в разнищването на вечния въпрос! Защо тия мъже не си вдигат телефона още на първо позвъняване? Защо тя си сменя цвета на косата, а той не забелязва? Защо тя го яде, а казва, че е на диета? А той защо не я ревнува, когато тя иска да я ревнува и я ревнува, когато тя не иска? Романтични жестове, сватби, роднини, кучета, работа, секс са част от темите, заради които двамата комици ще се хванат за гушите, за да разберем най-накрая кой е гушата и кой главата в едно семейство.

23 юни 2023 от 20:00ч.
Пловдив  · 
Лятно кино "Орфей" - Пловдив (ул. "Тодор Каблешков" 12)
изминало
Здраво яхналата метлата на смеха Здрава Каменова и трегерът на стендъпа у нас Георги Кючуков в една епична битка. Елате, за да видите докъде ще стигнат двамата титани в разнищването на вечния въпрос!

Защо тия мъже не си вдигат телефона още на първо позвъняване? Защо тя си сменя цвета на косата, а той не забелязва? Защо тя го яде, а казва, че е на диета? А той защо не я ревнува, когато тя иска да я ревнува и я ревнува, когато тя не иска? Романтични жестове, сватби, роднини, кучета, работа, секс са част от темите, заради които двамата комици ще се хванат за гушите, за да разберем най-накрая кой е гушата и кой главата в едно семейство.
Прочети още
Пловдив, ул. "Тодор Каблешков" 12

Телефон: 032 633 673, 0885 964 349

Цена

от 20.00 лв. до 23.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
31.05.2023г.
Преглеждания:
184 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
1 бр.

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти