Рейтинг:
0.0

"Зорба"

... прочети още театрална постановка по романа на Никос Казандзакис Режисьор: Бина Харалампиева Сценография и костюми: Свила Величкова Музика: Асен Аврамов Фотограф: Стефан Н. Щерев С: Герасим Георгиев - Геро, Мак Маринов, Василена Атанасова, Васил Банов, Анастасия Лютова, Илка Зафирова, Георги Кацарски, Христо Пъдев, Владимир Димитров "Зорба е човек, който води борба с един сложен свят и е сигурен, че ще излезе от него като победител", казва режисьорът Бина Харалампиева пред Канал 3 за основния персонаж в своя спектакъл. За челите романа на Казандзакис това не е учудващо: в неговия център е срещата на млад интелектуалец (Мак Маринов) с по-възрастния жизнелюбив, енергичен и освободен Алексис Зорбас (Герасим Георгиев-Геро), чиято мощна енергия се излива към публиката с надеждата да се окаже заразителна.

07 юли 2022 от 19:00ч. (четвъртък)
театрална постановка
по романа на Никос Казандзакис

Режисьор: Бина Харалампиева
Сценография и костюми: Свила Величкова
Музика: Асен Аврамов
Фотограф: Стефан Н. Щерев
С: Герасим Георгиев - Геро, Мак Маринов, Василена Атанасова, Васил Банов, Анастасия Лютова, Илка Зафирова, Георги Кацарски, Христо Пъдев, Владимир Димитров

"Зорба е човек, който води борба с един сложен свят и е сигурен, че ще излезе от него като победител", казва режисьорът Бина Харалампиева пред Канал 3 за основния персонаж в своя спектакъл.

За челите романа на Казандзакис това не е учудващо: в неговия център е срещата на млад интелектуалец (Мак Маринов) с по-възрастния жизнелюбив, енергичен и освободен Алексис Зорбас (Герасим Георгиев-Геро), чиято мощна енергия се излива към публиката с надеждата да се окаже заразителна.
Прочети още
София, бул. "Мадрид" 1

Телефон: 02 944 24 48

Дата на актуализация:
15.06.2022г.
Преглеждания:
717 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
35 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти