Рейтинг:
0.0

"Неделя сутрин"

... прочети още Ако след петък се събудиш в неделя, значи купонът е бил епичен. Това го знаят най-добре Филип Буков, Павел Иванов, Христо Пъдев, Стоян Дойчев и Skiller, за които "Петък вечер" преминава директно в "Неделя сутрин". Новият авторски спектакъл отново събира четиримата актьори с бийтбокс мастъра в продължението на комедията, посветена на бленуваната петък вечер. За спактекъла "Неделя сутрин", авторски спектакъл Режисьор: Ивайло Ненов Автори: Ваня Георгиева Сценограф: Мирела Василева Музика на живо: Александър Деянов - Skiller Хореограф: Александър Манджуков Участват: Павел Иванов, Стоян Дойчев, Филип Буков, Христо Пъдев, Александър Деянов - Skiller Ако след петък се събудиш в неделя, значи купонът е бил епичен. Това го знаят най-добре Филип Буков, Павел Иванов, Христо Пъдев, Стоян Дойчев и Skiller, за които "Петък вечер" преминава директно в "Неделя сутрин". Новият авторски спектакъл отново събира четиримата актьори с бийтбокс мастъра в продължението на комедията, посветена на бленуваната петък вечер. Петимата хитро прескачат съботния ден и се прехвърлят в спокойните води на неделята. И нищо не може да наруши безметежния ход на почивката им, освен... онзи загадъчен, но оставил смущаващи белези, финал на петъчната вечер. Посял зрънцето на съмнението, той пропуква мечтата за спокойствие в почивния ден и превръща неделята в минирано от срамни спомени и догадки поле. Актьорите отново влизат в различни роли, които пресъздават комични случки, свързващи преживяванията от петък вечерта с неделното пробуждане. И се опитват да си отговорят на поредица въпроси. Кога започва неделя сутринта? С последния коктейл и финалния припадък в петък? Или с първите звуци от бормашина, които дълбаят насилствено в мозъка? Защо пропускаме съботния следобед и имаме ли изобщо шанс да го изживеем? Не и ако купонът е бил наистина добър. Музиката и цялото озвучаване, разбира се, са на Skiller. Режисьор е Ивайло Ненов, автор на текста - Ваня Георгиева, сценограф - Мирела Василева, а хореограф - Александър Манджуков. Как ще завърши неделният ден се познава още от сутринта. Единствената сутрин, която е способна да роди мечта и минути по-късно да я срине със земята.

31 юли 2024 от 20:30ч. (сряда)
01 август 2024 от 20:30ч. (четвъртък)
Стара Загора  · 
Летен театър - Стара Загора (ул. "Свети Апостол Карп" 2)
07 август 2024 от 20:30ч. (сряда)
Велико Търново  · 
Летен театър - Велико Търново (Парк "Марно поле")
08 август 2024 от 20:30ч. (четвъртък)
Русе  · 
Военен клуб и Летен театър - Русе (ул. "Одрин" 4)
02 септември 2024 от 20:00ч. (понеделник)
Горна Оряховица  · 
Летен театър
20 септември 2024 от 20:30ч. (петък)
Бургас  · 
Летен театър - Бургас (Приморски парк)
Ако след петък се събудиш в неделя, значи купонът е бил епичен. Това го знаят най-добре Филип Буков, Павел Иванов, Христо Пъдев, Стоян Дойчев и Skiller, за които "Петък вечер" преминава директно в "Неделя сутрин". Новият авторски спектакъл отново събира четиримата актьори с бийтбокс мастъра в продължението на комедията, посветена на бленуваната петък вечер.

За спактекъла

"Неделя сутрин", авторски спектакъл

Режисьор: Ивайло Ненов
Автори: Ваня Георгиева
Сценограф: Мирела Василева
Музика на живо: Александър Деянов - Skiller
Хореограф: Александър Манджуков

Участват: Павел Иванов, Стоян Дойчев, Филип Буков, Христо Пъдев, Александър Деянов - Skiller

Ако след петък се събудиш в неделя, значи купонът е бил епичен. Това го знаят най-добре Филип Буков, Павел Иванов, Христо Пъдев, Стоян Дойчев и Skiller, за които "Петък вечер" преминава директно в "Неделя сутрин". Новият авторски спектакъл отново събира четиримата актьори с бийтбокс мастъра в продължението на комедията, посветена на бленуваната петък вечер.

Петимата хитро прескачат съботния ден и се прехвърлят в спокойните води на неделята. И нищо не може да наруши безметежния ход на почивката им, освен... онзи загадъчен, но оставил смущаващи белези, финал на петъчната вечер. Посял зрънцето на съмнението, той пропуква мечтата за спокойствие в почивния ден и превръща неделята в минирано от срамни спомени и
догадки поле.

Актьорите отново влизат в различни роли, които пресъздават комични случки, свързващи преживяванията от петък вечерта с неделното пробуждане. И се опитват да си отговорят на поредица въпроси. Кога започва неделя сутринта? С последния коктейл и финалния припадък в петък? Или с първите звуци от бормашина, които дълбаят насилствено в мозъка? Защо пропускаме съботния следобед и имаме ли изобщо шанс да го изживеем? Не и ако купонът е бил наистина добър.

Музиката и цялото озвучаване, разбира се, са на Skiller. Режисьор е Ивайло Ненов, автор на текста - Ваня Георгиева, сценограф - Мирела Василева, а хореограф - Александър Манджуков. Как ще завърши неделният ден се познава още от сутринта. Единствената сутрин, която е способна да роди мечта и минути по-късно да я срине със земята.
Прочети още
Цена

от 20.00 лв. до 40.00 лв.

Дата на актуализация:
05.07.2024г.
Преглеждания:
2920 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
572 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти