Рейтинг:
0.0

"Петък вечер"

... прочети още Има седмици, в които единственият смисъл е очакването на петъчната вечер. Има дни, които минават изцяло в планирането ѝ. Има хора, за които петък вечер има статута на религиозен празник. Но не са малко и онези, които могат да го празнуват само в най-смелите си мечти. Като например татковците. Четирима млади мъже, на които все по-рядко се удава възможност да се забавляват, ни разказват как може да мине една петъчна вечер, влизайки в различни роли. Показват ни кой е точният ключ и коя е правилната врата, а после демонстрират как петъчният запой може да разбърка пъзела. Водят ни към един мечтан финал на вечерта, но влизането в тоалетната рязко променя всичко. Разкриват ни точно колко пъти времето за подготовка трябва да надхвърля продължителността на самия купон. Потапят ни в един фрагментиран свят, издигащ в култ копнежа по свръхизживяването. Защото животът се живее само веднъж. ​​​​​​​Постановката е подходяща за лица над 16 години. Петък вечер Авторски спектакъл Актьори: Павел Иванов, Стоян Дойчев, Филип Буков, Христо Пъдев Режисьор: Ивайло Ненов Автори: Ваня Георгиева, Николай Ангелов и още една камара батковци Сценограф: Теодор Киряков Композитор: Александър Деянов - Skiller Хореограф: Александър Манджуков

14 октомври 2022 от 20:00ч. (петък)
Варна  · 
The Brick Port (пл. „Петко Р. Славейков“ 1, 9000 Пристанищен комплекс)
18 октомври 2022 от 19:30ч. (вторник)
София  · 
Théatro отсам канала (ул. "Върбица" 12)
01 ноември 2022 от 20:00ч. (вторник)
София  · 
JOY Station (Студентски град, ул. Акад. Стефан Младенов №3)
20 ноември 2022 от 19:00ч. (неделя)
24 ноември 2022 от 19:00ч. (четвъртък)
Бургас  · 
Културен дом на Нефтохимика - Бургас (площад Тройката 1)
Има седмици, в които единственият смисъл е очакването на петъчната вечер. Има дни, които минават изцяло в планирането ѝ. Има хора, за които петък вечер има статута на религиозен празник.
Но не са малко и онези, които могат да го празнуват само в най-смелите си мечти. Като например татковците. Четирима млади мъже, на които все по-рядко се удава възможност да се забавляват, ни разказват как може да мине една петъчна вечер, влизайки в различни роли. Показват ни кой е точният ключ и коя е правилната врата, а после демонстрират как петъчният запой може да разбърка пъзела. Водят ни към един мечтан финал на вечерта, но влизането в тоалетната рязко променя всичко.
Разкриват ни точно колко пъти времето за подготовка трябва да надхвърля продължителността на самия купон. Потапят ни в един фрагментиран свят, издигащ в култ копнежа по свръхизживяването. Защото животът се живее само веднъж.
​​​​​​​Постановката е подходяща за лица над 16 години.

Петък вечер
Авторски спектакъл
Актьори: Павел Иванов, Стоян Дойчев, Филип Буков, Христо Пъдев

Режисьор: Ивайло Ненов
Автори: Ваня Георгиева, Николай Ангелов и още една камара батковци
Сценограф: Теодор Киряков
Композитор: Александър Деянов - Skiller
Хореограф: Александър Манджуков
Прочети още
Цена

от 20.00 лв. до 35.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
04.10.2022г.
Преглеждания:
1517 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
263 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти