София 25 юни Пловдив 16 юни Варна 9 юни Бургас 10 юни Русе 8 април Шумен 9 април В. Търново 18 юни Лондон 21 март Пловдив 17.06 Изкупено
Рейтинг:
0.0

"Заешка дупка"

... прочети още ЗАЕШКА ДУПКА Театър 199 "Валентин Стойчев" Автор: ДЕЙВИД ЛИНДЗИ-АБЕР Превод: Златна Костова Постановка: Проф. Д-Р Ивайло Христов Сценография: Марина Янева Участват: Кристина Янева, Елена Телбис, Валери Йорданов, Меглена Караламбова, Марио Топалов ЗАЕШКА ДУПКА е всепризнатият хит на съвременния американски театър. Критиката и зрителите са единодушни, че толкова човечен и сърдечен сюжет за сцена не е писан от разцвета на психологическата драматургия на Тенеси Уилямс. Пиесата е удостоена с множество награди, сред които най-престижният приз за литература в САЩ - "Пулицър". ЗАЕШКА ДУПКА на Дейвид Линдзи-Абер е вълнуващ разказ за едно семейство, разказ за загубата и за новото начало. Той ще ви срещне със стройната, красива, тъжноока Бека; с Хауи - силен, усмихнат, мълчалив; с Изи -енергична, млада, сякаш на пружинки. Ще ви сблъска с опаката Нат, преследвана от тъмна сянка и с Джейсън - момче с поглед в синевата. ЗАЕШКА ДУПКА е история за надеждата и любовта, реалността и въображението. Подобно на Алиса в Страната на чудесата, зрителят попада в свят, в който логичното и необяснимото са в противоборство, както грубото и нежното, грозното и прекрасното. Ще успее ли да надделее светлината?! ЗАЕШКА ДУПКА е вход към паралелна вселена. Не се плашете! Скочете с нас в нея!

25 март 2020 от 19:30ч. (сряда)
София  · 
Театър 199 - София (ул. "Славянска" 8)
Купи билет от 8 лв. до 13 лв.
ЗАЕШКА ДУПКА
Театър 199 "Валентин Стойчев"

Автор: ДЕЙВИД ЛИНДЗИ-АБЕР
Превод: Златна Костова
Постановка: Проф. Д-Р Ивайло Христов
Сценография: Марина Янева
Участват: Кристина Янева, Елена Телбис, Валери Йорданов, Меглена Караламбова, Марио Топалов

ЗАЕШКА ДУПКА е всепризнатият хит на съвременния американски театър. Критиката и зрителите са единодушни, че толкова човечен и сърдечен сюжет за сцена не е писан от разцвета на психологическата драматургия на Тенеси Уилямс. Пиесата е удостоена с множество награди, сред които най-престижният приз за литература в САЩ - "Пулицър".
ЗАЕШКА ДУПКА на Дейвид Линдзи-Абер е вълнуващ разказ за едно семейство, разказ за загубата и за новото начало. Той ще ви срещне със стройната, красива, тъжноока Бека; с Хауи - силен, усмихнат, мълчалив; с Изи -енергична, млада, сякаш на пружинки. Ще ви сблъска с опаката Нат, преследвана от тъмна сянка и с Джейсън - момче с поглед в синевата.
ЗАЕШКА ДУПКА е история за надеждата и любовта, реалността и въображението. Подобно на Алиса в Страната на чудесата, зрителят попада в свят, в който логичното и необяснимото са в противоборство, както грубото и нежното, грозното и прекрасното.

Ще успее ли да надделее светлината?!

ЗАЕШКА ДУПКА е вход към паралелна вселена. Не се плашете! Скочете с нас в нея!
Прочети още
София, ул. "Славянска" 8

Телефон: 02 987 85 33, 0889 028 099

Дата на актуализация:
13.02.2020г.
Преглеждания:
357 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Гледайте Мартина Вачкова и Тончо Токмакчиев в постановката "Рейс" - на 10 Март
147 бр. 105 бр. 1 бр. 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
10 Март 2020 (Вторник)
Към офертата
Фарс-мюзикълът на Недялко Йорданов "Две жени, без да се брои мъжът" - на 2 Март
81 бр. 48 бр. 4 бр. 7 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
2 Март 2020 (Понеделник)
Към офертата
Моноспектакълът на Яна Огнянова "Жената е странно животно" - на 9 Март
22 бр. 2 бр. 1 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
9 Март 2020 (Понеделник)
Към офертата

Вижте още

пт, 28 фев 2020 от 19:00
12.00 - 30.00лв.
Купи билет
Бургас Преглеждания 826 след 2 дни Започва

Коментари

Коментирай 500 символа

Още събития с участието на тези артисти