София 28 октомври Пловдив 20 октомври Пловдив 21 октомври Пловдив 22 октомври Пловдив 23 октомври Варна 12 ноември Варна 13 ноември Бургас 25 септември Бургас 26 септември Русе 14 октомври Шумен 15 октомври Шумен 16 октомври В. Търново 10 ноември В. Търново 11 ноември
Рейтинг:
0.0

"Заешка дупка"

... прочети още ЗАЕШКА ДУПКА Театър 199 "Валентин Стойчев" Автор: ДЕЙВИД ЛИНДЗИ-АБЕР Превод: Златна Костова Постановка: Проф. Д-Р Ивайло Христов Сценография: Марина Янева Участват: Кристина Янева, Елена Телбис, Валери Йорданов, Меглена Караламбова, Марио Топалов ЗАЕШКА ДУПКА е всепризнатият хит на съвременния американски театър. Критиката и зрителите са единодушни, че толкова човечен и сърдечен сюжет за сцена не е писан от разцвета на психологическата драматургия на Тенеси Уилямс. Пиесата е удостоена с множество награди, сред които най-престижният приз за литература в САЩ - "Пулицър". ЗАЕШКА ДУПКА на Дейвид Линдзи-Абер е вълнуващ разказ за едно семейство, разказ за загубата и за новото начало. Той ще ви срещне със стройната, красива, тъжноока Бека; с Хауи - силен, усмихнат, мълчалив; с Изи -енергична, млада, сякаш на пружинки. Ще ви сблъска с опаката Нат, преследвана от тъмна сянка и с Джейсън - момче с поглед в синевата. ЗАЕШКА ДУПКА е история за надеждата и любовта, реалността и въображението. Подобно на Алиса в Страната на чудесата, зрителят попада в свят, в който логичното и необяснимото са в противоборство, както грубото и нежното, грозното и прекрасното. Ще успее ли да надделее светлината?! ЗАЕШКА ДУПКА е вход към паралелна вселена. Не се плашете! Скочете с нас в нея!

28 септември 2020 от 20:00ч. (понеделник)
София  · 
Театър 199 - София (ул. "Славянска" 8)
30 октомври 2020 от 19:30ч. (петък)
София  · 
Театър 199 - София (ул. "Славянска" 8)
ЗАЕШКА ДУПКА
Театър 199 "Валентин Стойчев"

Автор: ДЕЙВИД ЛИНДЗИ-АБЕР
Превод: Златна Костова
Постановка: Проф. Д-Р Ивайло Христов
Сценография: Марина Янева
Участват: Кристина Янева, Елена Телбис, Валери Йорданов, Меглена Караламбова, Марио Топалов

ЗАЕШКА ДУПКА е всепризнатият хит на съвременния американски театър. Критиката и зрителите са единодушни, че толкова човечен и сърдечен сюжет за сцена не е писан от разцвета на психологическата драматургия на Тенеси Уилямс. Пиесата е удостоена с множество награди, сред които най-престижният приз за литература в САЩ - "Пулицър".

ЗАЕШКА ДУПКА на Дейвид Линдзи-Абер е вълнуващ разказ за едно семейство, разказ за загубата и за новото начало. Той ще ви срещне със стройната, красива, тъжноока Бека; с Хауи - силен, усмихнат, мълчалив; с Изи -енергична, млада, сякаш на пружинки. Ще ви сблъска с опаката Нат, преследвана от тъмна сянка и с Джейсън - момче с поглед в синевата.

ЗАЕШКА ДУПКА е история за надеждата и любовта, реалността и въображението. Подобно на Алиса в Страната на чудесата, зрителят попада в свят, в който логичното и необяснимото са в противоборство, както грубото и нежното, грозното и прекрасното.

Ще успее ли да надделее светлината?!

ЗАЕШКА ДУПКА е вход към паралелна вселена. Не се плашете! Скочете с нас в нея!
Прочети още
София, ул. "Славянска" 8

Телефон: 02 987 85 33, 0889 028 099

Цена

от 12.00 лв. до 14.00 лв.

Дата на актуализация:
17.09.2020г.
Преглеждания:
400 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
5 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Гледайте Мария Сапунджиева в култовия спектакъл "Вечерен акт" на 4 Октомври
Валидност на ваучера:
4 Октомври 2020 (Неделя)
Към офертата
Георги Кадурин и Иван Юруков в спктакъла "Червено" от Джон Лоугън - на 5 Октомври
Валидност на ваучера:
5 Октомври 2020 (Понеделник)
Към офертата
Гледайте едно от събитията в българския театър - постановката "Дневникът на един луд" по Гогол - 2 Октомври
Валидност на ваучера:
2 Октомври 2020 (Петък)
Към офертата

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти