Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Пощенска кутия за приказки" - "Ромео и Жулиета"

... прочети още Пощенска кутия за приказки и Младежки театър "Николай Бинев" ви канят на приказки за Ромео и Жулиета" в Carrusel club на 29 феврури. Защото любовта е най-ярката и водеща отправна точка, която ни превръща в треперещи деца, които не знаят какво да правят с ударите на сърцето и пулса, който имаме чувството, че целият свят чува как блъска кръвта в тялото ни. Участват: Августина Калина Петкова, Ахмед Юмер, Боян Арсов, Койна Русева, Николай Владимиров, Станислава Николова, Юлиян Петров, Явор Вълканов. Врати: 18:00 ч. Начало: 19:00 ч. Билети в предварителна продажба от 12 лв. и 15 лв. в деня на събитието, ако има останали! Билетът не гарантира седящо място.

29 февруари 2020 от 19:00ч.
изминало
Пощенска кутия за приказки и Младежки театър "Николай Бинев" ви канят на приказки за Ромео и Жулиета" в Carrusel club на 29 феврури. Защото любовта е най-ярката и водеща отправна точка, която ни превръща в треперещи деца, които не знаят какво да правят с ударите на сърцето и пулса, който имаме чувството, че целият свят чува как блъска кръвта в тялото ни.

Участват: Августина Калина Петкова, Ахмед Юмер, Боян Арсов, Койна Русева, Николай Владимиров, Станислава Николова, Юлиян Петров, Явор Вълканов.

Врати: 18:00 ч.
Начало: 19:00 ч.
Билети в предварителна продажба от 12 лв. и 15 лв. в деня на събитието, ако има останали!
Билетът не гарантира седящо място.
Прочети още
Цена

от 12.00 лв. до 15.00 лв.

Дата на актуализация:
06.02.2020г.
Преглеждания:
57 бр.

Коментари

Коментирай 500 символа

Още събития с участието на тези артисти