Рейтинг:
0.0

"Операцията"

... прочети още ОПЕРАЦИЯТА Автор: Иво Сиромахов Постановка: Борис Панкин Участват: Орлин Горанов, Миглена Стоева, Тони Минасян, Мариан Бачев Скалпелът в операционната държат Бачев и Горанов, обгрижвани от медицинската сестра тип плеймейтка. Комедията е забранена за подрастващи до 16 години, заради пиперливия език, който може да се чуе само в една операционна, а и заради специфичните сцени в нея. Операцията ви предлага час и половина гарантирано забавление, препоръчано за здравето - колкото и да не ви се вярва, и от … Българския лекарски съюз. Съсловната организация не само е одобрила комедията на Иво Сиромахов, но и я препоръчва за гледане!

05 юли 2022 от 19:00ч. (вторник)
Русе  · 
Военен клуб и Летен театър - Русе (ул. "Одрин" 4)
31 август 2022 от 20:30ч. (сряда)
София  · 
Sofia Summer Fest
ОПЕРАЦИЯТА

Автор: Иво Сиромахов
Постановка: Борис Панкин
Участват: Орлин Горанов, Миглена Стоева, Тони Минасян, Мариан Бачев

Скалпелът в операционната държат Бачев и Горанов, обгрижвани от медицинската сестра тип плеймейтка. Комедията е забранена за подрастващи до 16 години, заради пиперливия език, който може да се чуе само в една операционна, а и заради специфичните сцени в нея.

Операцията ви предлага час и половина гарантирано забавление, препоръчано за здравето - колкото и да не ви се вярва, и от … Българския лекарски съюз. Съсловната организация не само е одобрила комедията на Иво Сиромахов, но и я препоръчва за гледане!
Прочети още
Цена

от 20.00 лв. до 40.00 лв.

Сподели това събитие:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
29.06.2022г.
Преглеждания:
11109 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
335 бр.
Коментари:

Вижте още

Коментари · 1

Георги преди 4 години

Няма такъв смях. Уникална постановка, уникална игра.

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти