Рейтинг:
0.0

"Операцията"

... прочети още ОПЕРАЦИЯТА Автор: Иво Сиромахов Постановка: Борис Панкин Участват: Орлин Горанов, Миглена Стоева, Тони Минасян, Мариан Бачев Скалпелът в операционната държат Бачев и Горанов, обгрижвани от медицинската сестра тип плеймейтка. Комедията е забранена за подрастващи до 16 години, заради пиперливия език, който може да се чуе само в една операционна, а и заради специфичните сцени в нея. Операцията ви предлага час и половина гарантирано забавление, препоръчано за здравето - колкото и да не ви се вярва, и от … Българския лекарски съюз. Съсловната организация не само е одобрила комедията на Иво Сиромахов, но и я препоръчва за гледане!

05 октомври 2023 от 19:00ч. (четвъртък)
ОПЕРАЦИЯТА

Автор: Иво Сиромахов
Постановка: Борис Панкин
Участват: Орлин Горанов, Миглена Стоева, Тони Минасян, Мариан Бачев

Скалпелът в операционната държат Бачев и Горанов, обгрижвани от медицинската сестра тип плеймейтка. Комедията е забранена за подрастващи до 16 години, заради пиперливия език, който може да се чуе само в една операционна, а и заради специфичните сцени в нея.

Операцията ви предлага час и половина гарантирано забавление, препоръчано за здравето - колкото и да не ви се вярва, и от … Българския лекарски съюз. Съсловната организация не само е одобрила комедията на Иво Сиромахов, но и я препоръчва за гледане!
Прочети още
Сподели това събитие:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
19.09.2023г.
Преглеждания:
15364 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
119 бр.
Коментари:

Вижте още

Коментари · 1

Георги преди 5 години

Няма такъв смях. Уникална постановка, уникална игра.

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти

вт, 17 окт 2023 от 19:00
20.00 - 25.00лв.
Купи билет
Панагюрище, Панагюрище Преглеждания 1675 след 19 дни Започва