Рейтинг:
5.0 / 1 оценка

"Докато ти спеше"

... прочети още След полунощ, докато ти спиш, те се пробуждат и живеят сред нас. Кои те? Разбери от тази малка нощна комедия с режиьор Богдан Петканин. За постановката Автор Ваня Иванова Режисьор Богдан Петканин Сценография и костюми Милен Боричев Участват: Мариан Бачев Ева Тепавичарова Десислава Бакърджиева Кирил Ефремов Антоан Петров Светломир Радев След полунощ, докато ти спиш, те се пробуждат и живеят сред нас. След полунощ докато ти спиш, те започват да бродят сред нас, да правят ремонт с бормашина, да пукат гуми, да правят околосветско с асансьора, да блъскат по радиаторите, да пускат прахосмукачката, да си играят с кучето, да свирят на барабани, да местят мебели, да изхвърлят боклука, да пеят в банята, да блъскат вратите... Докато ти не се събудиш и не станеш един от тях.

28 октомври 2023 от 20:00ч. (събота)
София  · 
Театър "Сълза и смях" Открита сцена - София (ул. "Г. С. Раковски" 127)
След полунощ, докато ти спиш, те се пробуждат и живеят сред нас. Кои те? Разбери от тази малка нощна комедия с режиьор Богдан Петканин.

За постановката

Автор Ваня Иванова
Режисьор Богдан Петканин
Сценография и костюми Милен Боричев

Участват:
Мариан Бачев
Ева Тепавичарова
Десислава Бакърджиева
Кирил Ефремов
Антоан Петров
Светломир Радев

След полунощ, докато ти спиш, те се пробуждат и живеят сред нас. След полунощ докато ти спиш, те започват да бродят сред нас, да правят ремонт с бормашина, да пукат гуми, да правят околосветско с асансьора, да блъскат по радиаторите, да пускат прахосмукачката, да си играят с кучето, да свирят на барабани, да местят мебели, да изхвърлят боклука, да пеят в банята, да блъскат вратите... Докато ти не се събудиш и не станеш един от тях.
Прочети още
София, ул. "Г. С. Раковски" 127

Телефон: Билетна каса: 02 987 58 95

Дата на актуализация:
14.09.2023г.
Преглеждания:
1951 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
21 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти