Рейтинг:
0.0

Камен Донев - "Лекция №3 за силата на словото"

... прочети още Заповядайте на театър! Постановката е не на кого да е, а на големият Камен Донев. Всички наши копнежи, желания и надежди често потъват в бездната на времето или повяхват в задуха на ежедневната дребнавост. И така, човекът, попреминал зрялата възраст, един ден се събужда и пита сърцето си: "Успях ли да направя това, което исках… щастлив човек ли съм… спокоен ли е духът ми…" Има едно огънче в човека, което винаги го кара да прави това, което трябва. То не се интересува от логиката, дали е правилно или не, днес ли да го сторя или утре… Това огънче напълно безотговорно и честно просто гори, осветявайки същината на дадения човек. В крайна сметка се оказва, че единствената утеха на човека е добрата дума. Връщайки се назад в живота си, виждаш колко важно е било да бъдеш чут и да чуеш човека срещу теб. Разбираш силата на словото, която е несравнима с която и да било друга сила. Осъзнаваш величието на човешкия дух, издигнал се високо благодарение на словесността. Камен Донев Участват: Людмил Стойнев, Петър Миланов, Димитър Тишев, Стоян Янкулов-Стунджи, Ева Перчемлиева - Тъканова, Кръстина Кокорска-Криста, Александра Борисова, Ива Григорова, Виолета Донева, Ивайло Иванов, Филип Василевски, Патриция Пъндева, Красимир Василев и Камен Донев.

12 септември 2024 от 20:00ч. (четвъртък)
Шумен  · 
Летен театър - Шумен (ул. „Съединение“ 103)
Заповядайте на театър! Постановката е не на кого да е, а на големият Камен Донев.

Всички наши копнежи, желания и надежди често потъват в бездната на времето или повяхват в задуха на ежедневната дребнавост. И така, човекът, попреминал зрялата възраст, един ден се събужда и пита сърцето си: "Успях ли да направя това, което исках… щастлив човек ли съм… спокоен ли е духът ми…" Има едно огънче в човека, което винаги го кара да прави това, което трябва. То не се интересува от логиката, дали е правилно или не, днес ли да го сторя или утре… Това огънче напълно безотговорно и честно просто гори, осветявайки същината на дадения човек. В крайна сметка се оказва, че единствената утеха на човека е добрата дума. Връщайки се назад в живота си, виждаш колко важно е било да бъдеш чут и да чуеш човека срещу теб. Разбираш силата на словото, която е несравнима с която и да било друга сила. Осъзнаваш величието на човешкия дух, издигнал се високо благодарение на словесността.
Камен Донев

Участват: Людмил Стойнев, Петър Миланов, Димитър Тишев, Стоян Янкулов-Стунджи, Ева Перчемлиева - Тъканова, Кръстина Кокорска-Криста, Александра Борисова, Ива Григорова, Виолета Донева, Ивайло Иванов, Филип Василевски, Патриция Пъндева, Красимир Василев и Камен Донев.
Прочети още
Шумен, ул. „Съединение“ 103
Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За семейства
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
01.07.2024г.
Преглеждания:
32480 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
54 бр.
Коментари:

Коментари

Коментирай 1000 символа

Други събития на 12 Септември 2024

Подобни събития

Изминали събития наблизо