Рейтинг:
0.0

"Брудершафт"

... прочети още театрална постановка от Антолий Крим Режисьор: Асен Шопов Сценография: Владо Шишков С: Васил Михайлов, Стефка Янорова Брудершафт – ритуал за сближаване, в който двама души, кръстосали ръце през лактите и гледащи се в очите, отпиват от чашите си с алкохол. Домът на Степан Николаич. Мебели от съветската епоха, ергенски безпорядък. През прозорците се виждат железопътни релси. От близката гара долита монотонният глас на диспечер. След няколко секунди профучава влак, надува свирка, и с мощното си тракане разклаща целия квартал... Така започва пиесата Брудершафт . Съвременната комедия ще ни разкрие заплетените взаимоотношения между пенсионирания железничар Степан и красивата му непозната гостенка – София Александровна. Бившата учителка ще въдвори ред в жилището и в живота на мъжа. Но ще успее ли той да разгадае какво се крие зад нейната поява?

24 септември 2022 от 20:00ч. (събота)
София  · 
Театър 199 - София (ул. "Славянска" 8)
театрална постановка
от Антолий Крим

Режисьор: Асен Шопов
Сценография: Владо Шишков
С: Васил Михайлов, Стефка Янорова

Брудершафт – ритуал за сближаване, в който двама души, кръстосали ръце през лактите и гледащи се в очите, отпиват от чашите си с алкохол.

Домът на Степан Николаич. Мебели от съветската епоха, ергенски безпорядък. През прозорците се виждат железопътни релси. От близката гара долита монотонният глас на диспечер. След няколко секунди профучава влак, надува свирка, и с мощното си тракане разклаща целия квартал...
Така започва пиесата Брудершафт . Съвременната комедия ще ни разкрие заплетените взаимоотношения между пенсионирания железничар Степан и красивата му непозната гостенка – София Александровна. Бившата учителка ще въдвори ред в жилището и в живота на мъжа. Но ще успее ли той да разгадае какво се крие зад нейната поява?
Прочети още
София, ул. "Славянска" 8

Телефон: 02 987 85 33, 0889 028 099

Цена

от 9.00 лв. до 17.00 лв.

Времетраене

90 минути

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
11.07.2022г.
Преглеждания:
528 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
11 бр.

Вижте още

вт, 30 авг 2022 от 20:30
25.00 - 40.00лв.
Купи билет
Летен театър Преглеждания 34695 след 17 дни Започва

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на Стефка Янорова, Васил Михайлов