Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"64"

... прочети още Проблемното забременяване в центъра на вниманието. Това е постановката "64" и да правилно прочетохте. Не е 69 и никак не е секси, да правиш секс по график, без любов, но с фикс идея. За постановката Автор: Тена Щивичич Превод: Русанка Ляпова Режисьор: Владимир Люцканов Сценография: Венелин Шурелов Костюми: Елица Георгиева Музика: Антони Манчев Участват: Гергана Данданова, Дарин Ангелов, Стефка Янорова, Веселин Ранков, Анастасия Ингилизова, Тигран Торосян, Вежен Велчовски Пиесата "64" илюстрира колко трудно е да разберем дали и кога сме готови, желаещи и способни да станем родители. Какво се случва, когато имаме нужда от помощ не само от медицински специалисти, но и от нашето семейство и приятели, без чиято подкрепа процесът може да бъде непоносим?! И все пак, дори когато нашият вътрешен кръг прави най-доброто, на което е способен, преживяването винаги е самотно, дори в любящо партньорство, дори с най-добрите намерения на тези, които ни заобикалят. Полуавтобиографиченият текст на Тена Щивичич, представя борбата на двама души да станат родители. Тъй като природата изглежда не сътрудничи, двойката се обръща към предизвикателния и болезнен процес на ин витро оплождането и Ева е изправена пред това да подложи тялото си на ад от безкрайни хормонални инжекции, а ума й - е подложен на атаките между крехките надежди и отчаянието. Въпреки тежката за много двойки тема, авторката я пресъздава като комедията, добре балансирана с драма. Пиесата се занимава с все още съществуваща стигма върху бездетните двойки и избутва темата за репродуктивните проблеми на преден план. Брилянтният актьорски състав: Гергана Данданова, Дарин Ангелов, Стефка Янорова, Анастасия Ингилизова, Веселин Ранков, Тигран Торосянт И Вежен Велчовски ще Ви потопят изцяло в темата. Режисьорският перфекционизъм на Владимир Люцканов ще ангажира зрителите с темата, чрез ювелирно изпипаните детайли.

15 ноември 2023 от 19:00ч.
София  · 
Tеатър "Българска армия" - София (ул. "Георги С. Раковски" 98)
изминало
02 декември 2023 от 19:00ч.
София  · 
Tеатър "Българска армия" - София (ул. "Георги С. Раковски" 98)
изминало
19 януари 2024 от 19:00ч.
София  · 
Tеатър "Българска армия" - София (ул. "Георги С. Раковски" 98)
изминало
07 февруари 2024 от 19:00ч.
София  · 
Tеатър "Българска армия" - София (ул. "Георги С. Раковски" 98)
изминало
05 март 2024 от 19:00ч.
София  · 
Tеатър "Българска армия" - София (ул. "Георги С. Раковски" 98)
изминало
11 април 2024 от 19:00ч.
София  · 
Tеатър "Българска армия" - София (ул. "Георги С. Раковски" 98)
изминало
Проблемното забременяване в центъра на вниманието. Това е постановката "64" и да правилно прочетохте. Не е 69 и никак не е секси, да правиш секс по график, без любов, но с фикс идея.

За постановката

Автор: Тена Щивичич
Превод: Русанка Ляпова
Режисьор: Владимир Люцканов
Сценография: Венелин Шурелов
Костюми: Елица Георгиева
Музика: Антони Манчев
Участват: Гергана Данданова, Дарин Ангелов, Стефка Янорова, Веселин Ранков, Анастасия Ингилизова, Тигран Торосян, Вежен Велчовски

Пиесата "64" илюстрира колко трудно е да разберем дали и кога сме готови, желаещи и способни да станем родители. Какво се случва, когато имаме нужда от помощ не само от медицински специалисти, но и от нашето семейство и приятели, без чиято подкрепа процесът може да бъде непоносим?! И все пак, дори когато нашият вътрешен кръг прави най-доброто, на което е способен, преживяването винаги е самотно, дори в любящо партньорство, дори с най-добрите намерения на тези, които ни заобикалят.

Полуавтобиографиченият текст на Тена Щивичич, представя борбата на двама души да станат родители. Тъй като природата изглежда не сътрудничи, двойката се обръща към предизвикателния и болезнен процес на ин витро оплождането и Ева е изправена пред това да подложи тялото си на ад от безкрайни хормонални инжекции, а ума й - е подложен на атаките между крехките надежди и отчаянието. Въпреки тежката за много двойки тема, авторката я пресъздава като комедията, добре балансирана с драма. Пиесата се занимава с все още съществуваща стигма върху бездетните двойки и избутва темата за репродуктивните проблеми на преден план.

Брилянтният актьорски състав: Гергана Данданова, Дарин Ангелов, Стефка Янорова, Анастасия Ингилизова, Веселин Ранков, Тигран Торосянт И Вежен Велчовски ще Ви потопят изцяло в темата. Режисьорският перфекционизъм на Владимир Люцканов ще ангажира зрителите с темата, чрез ювелирно изпипаните детайли.
Прочети още
София, ул. "Георги С. Раковски" 98

Телефон: 02 987 23 03

Цена

от 16.00 лв. до 20.00 лв.

Дата на актуализация:
09.04.2024г.
Преглеждания:
87 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
9 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

"Колко е важно да бъдеш сериозен" от Оскар Уайлд - на 20 Април, в Театър "Българска армия"
Валидност на ваучера:
20 Април 2024 (Събота)
Към офертата
"Жена без значение" от Оскар Уайлд - на 25 Май, в Театър "Българска армия"
Валидност на ваучера:
25 Май 2024 (Събота)
Към офертата
Пиесата "Капан за тъпаци" от Жан-Пиер Мартинез, със специалното участие на Йоана Буковска - Давидова, на 18 Април в Театър Българска Армия
Валидност на ваучера:
18 Април 2024 (Четвъртък)
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа