Рейтинг:
0.0

"Бонбон"

... прочети още от Здрава Каменова Постановъчен екип: Режисьор - Емил Бонев Сценография и костюми - Елена Иванова Музика - Стефан Димитров МОНОСПЕКТАКЪЛ НА СОФИЯ БОБЧЕВА В риалити шоуто „Прозрачната стая” влиза поп фолк певицата Марчела, с надеждата да върне изгубената си популярност. Подтиквана от своя съпруг и мениджър, тя се опитва да промотира последния си, отчаян опит да се озове отново в светлината на прожекторите-нейния албум и автобиография „Силиконови чувства”, излагайки себе си на показ пред милионна аудитория, сама в стая, където чува единствено гласа на Грейт Фадър и неумолимите му въпроси. Но дали това ще е звездно и приятно преживяване за Марчела, както самата тя очаква или намеренията на шоуто са съвсем различни? В този един час, позагубилата блясъка си, наивна, будеща много смях певица, ще се срещне с миналото си, ще се изправи срещу избора си, срещу страховете си, ще разкрие тайни и комични истории от абсурдния си живот на поп фолк звезда, които никога не е изричала на глас. Тази вечер ще промени живота й завинаги. А кой ще спечели от всичко това, знае само Грейт Фадър. Здрава Каменова е автор на над 30 пиеси, сред тях „Жената е странно животно”, „Помощ, имам две деца”. „Апетит”, „Късметът на кукувицата/в съавторство с Мариана Събева/, „Танго в космоса” в саъвторство с Гергана Димитрова, „Дом за овце и сънища” . Тя е носител на наградата Икар за драматургия и национална награда за драматургия Иван Радоев, както и на много международни отличия и като автор и като актриса Нейни пиеси са представяни, играни и издавани на френски, английски, немски, финландски, португалски и се радват на успех благодарение на характерния си език, топлото и обичливо чувство, с което са представени и защитени героите й и несекващия интелигентен хумор, който не само забавлява, но и дълбае в душите на героите й докато стигне до най-болезнените им кътчета. Премиера - 20 февруари 2020 г. Представлението не е подходящо за лица под 12 г. Времетраене - 1 ч. 30 мин., без антракт

20 февруари 2020 от 19:30ч.
София  · 
Народен театър "Иван Вазов" - София (ул. "Дякон Игнатий" 5)
изминало
24 април 2020 от 19:30ч. (петък)
София  · 
Народен театър "Иван Вазов" - София (ул. "Дякон Игнатий" 5)
Купи билет от 20 лв. до 25 лв.
27 февруари 2020 от 19:30ч.
София  · 
Народен театър "Иван Вазов" - София (ул. "Дякон Игнатий" 5)
изминало
07 март 2020 от 19:30ч.
София  · 
Народен театър "Иван Вазов" - София (ул. "Дякон Игнатий" 5)
изминало
15 март 2020 от 19:30ч.
София  · 
Народен театър "Иван Вазов" - София (ул. "Дякон Игнатий" 5)
изминало
28 март 2020 от 19:30ч.
София  · 
Народен театър "Иван Вазов" - София (ул. "Дякон Игнатий" 5)
изминало
02 април 2020 от 19:30ч.
София  · 
Народен театър "Иван Вазов" - София (ул. "Дякон Игнатий" 5)
изминало
от Здрава Каменова

Постановъчен екип:
Режисьор - Емил Бонев
Сценография и костюми - Елена Иванова
Музика - Стефан Димитров

МОНОСПЕКТАКЪЛ НА СОФИЯ БОБЧЕВА

В риалити шоуто „Прозрачната стая” влиза поп фолк певицата Марчела, с надеждата да върне изгубената си популярност. Подтиквана от своя съпруг и мениджър, тя се опитва да промотира последния си, отчаян опит да се озове отново в светлината на прожекторите-нейния албум и автобиография „Силиконови чувства”, излагайки себе си на показ пред милионна аудитория, сама в стая, където чува единствено гласа на Грейт Фадър и неумолимите му въпроси.
Но дали това ще е звездно и приятно преживяване за Марчела, както самата тя очаква или намеренията на шоуто са съвсем различни?
В този един час, позагубилата блясъка си, наивна, будеща много смях певица, ще се срещне с миналото си, ще се изправи срещу избора си, срещу страховете си, ще разкрие тайни и комични истории от абсурдния си живот на поп фолк звезда, които никога не е изричала на глас.
Тази вечер ще промени живота й завинаги. А кой ще спечели от всичко това, знае само Грейт Фадър.

Здрава Каменова е автор на над 30 пиеси, сред тях „Жената е странно животно”, „Помощ, имам две деца”. „Апетит”, „Късметът на кукувицата/в съавторство с Мариана Събева/, „Танго в космоса” в саъвторство с Гергана Димитрова, „Дом за овце и сънища” .
Тя е носител на наградата Икар за драматургия и национална награда за драматургия Иван Радоев, както и на много международни отличия и като автор и като актриса
Нейни пиеси са представяни, играни и издавани на френски, английски, немски, финландски, португалски и се радват на успех благодарение на характерния си език, топлото и обичливо чувство, с което са представени и защитени героите й и несекващия интелигентен хумор, който не само забавлява, но и дълбае в душите на героите й докато стигне до най-болезнените им кътчета.

Премиера - 20 февруари 2020 г.

Представлението не е подходящо за лица под 12 г.
Времетраене - 1 ч. 30 мин., без антракт
Прочети още
София, ул. "Дякон Игнатий" 5

Телефон: Билетни каси: 02/8119 227, 02/8119 259

Времетраене

90 минути

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
20.02.2020г.
Преглеждания:
50 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 500 символа

Още събития с участието на София Бобчева

вт, 21 апр 2020 от 19:00
15.00 - 30.00лв.
Казанлък, Казанлък Преглеждания 770 след 13 дни Започва