Рейтинг:
0.0
Времето в София

Днес, 22 сеп.

16° 31° 28°C слаб дъжд

Утре, 23 сеп.

18° 33° 30°C предимно ясно

Неделя, 24 сеп.

17° 27° 26°C слаб дъжд

Понеделник, 25 сеп.

15° 19° 19°C слаб дъжд

Вторник, 26 сеп.

14° 22° 21°C предимно ясно

Сряда, 27 сеп.

14° 20° 17°C слаб дъжд
Покажи още от времето

"Балдахинът"

... прочети още Автор: Сидони-Габриел Колет Творчески екип: Режисьор: Стефан Спасов Сценография и костюми: Петя Стойкова Музика: Добрин Векилов – Дони Участват: Гергана Данданова Веселин Анчев Ели Колева Ясен Атанасов Меглена Караламбова Иван Налбантов С тази романтична комедия, пълна с хумор и чар, Колет, брилянтен експерт в тънкостите на любовната игра, майсторката на сюжетите тип „Опасни връзки“, проследява живота на един мъж и една жена от първата им брачна нощ, през първата рожба, първата изневяра, та чак до зрялата им възраст. Пред очите ни ще се изнижат 50 години съвместен живот, той и тя ще изживеят своите върхове и падения, но ще преминат успешно през минираното поле на семейният живот. История на една любов, която не можем да наречем изключителна или необикновена, затова пък история, в която можем да се огледаме и припознаем, макар да е ясно датирана във времето на нашите баби и прабаби. Но какво значение има времето, когато става дума за онова, което се случва между един мъж и една жена под балдахина на тяхната любов?

30 септември 2023 от 19:30ч. (събота)
София  · 
Tеатър "Българска армия" - София (ул. "Георги С. Раковски" 98)
06 октомври 2023 от 19:30ч. (петък)
София  · 
Tеатър "Българска армия" - София (ул. "Георги С. Раковски" 98)
Автор: Сидони-Габриел Колет

Творчески екип:

Режисьор: Стефан Спасов
Сценография и костюми: Петя Стойкова
Музика: Добрин Векилов – Дони

Участват:
Гергана Данданова
Веселин Анчев
Ели Колева
Ясен Атанасов
Меглена Караламбова
Иван Налбантов

С тази романтична комедия, пълна с хумор и чар, Колет, брилянтен експерт в тънкостите на любовната игра, майсторката на сюжетите тип „Опасни връзки“, проследява живота на един мъж и една жена от първата им брачна нощ, през първата рожба, първата изневяра, та чак до зрялата им възраст.

Пред очите ни ще се изнижат 50 години съвместен живот, той и тя ще изживеят своите върхове и падения, но ще преминат успешно през минираното поле на семейният живот. История на една любов, която не можем да наречем изключителна или необикновена, затова пък история, в която можем да се огледаме и припознаем, макар да е ясно датирана във времето на нашите баби и прабаби. Но какво значение има времето, когато става дума за онова, което се случва между един мъж и една жена под балдахина на тяхната любов?
Прочети още
София, ул. "Георги С. Раковски" 98

Телефон: 02 987 23 03

Дата на актуализация:
13.07.2023г.
Преглеждания:
665 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
10 бр.

Вижте още

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти