Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Златните хитове номер 1 на всички времена: "Годината на диското"

... прочети още Най-известните певци в България обявяват "Годината на диското": Данчо Караджов, Трамвай 5, Маргарита Хранова, Владислав Славов и други изпълняват Златните хитове номер 1 на всички времена! За концерта В световен план, ретрото се завръща с пълна сила, а сега и в България се ражда нова музикална вълна. Най-популярните български звезди от 80-те години Трамвай 5 се обединяват с младия телевизионен водещ и певец Владислав Славов, за да създадат незабравимо турне. Това ново сътрудничество обещава да върне на живот духа и енергията на диското епохата с вълнуващи изпълнения и песни, които ще задържат стилистиката и вибрациите на 80-те години. Трамвай 5, Владислав Славов, Маргарита Хранова и Данчо Караджов се подготвят да представят нови диско хитове, които съчетават свежестта на съвременната музика с класическата естетика на ретрото. Освен това, те ще изпълняват и златни евъргрийни, които са станали култови в България и света през това време. Очаква се, че това турне ще направи света по-цветен и весел. Феновете на диското ще имат възможността да се потопят в магията на танцувалния ритъм и да се насладят на неподражаемата енергия, която само диското може да предложи. Това е само началото на голямото турне, което обещава да включва и други легенди на българската музика от този период. Феновете ще имат възможността да се срещнат с техните любими изпълнители и да се потопят в носталгичната атмосфера на 80-те години. Годината на диското започва и се очаква да бъде изпълнена с незабравими музикални моменти и безкрайно забавление. Звездите са готови да ни отведат на пътешествие във времето и да ни напомнят за вълнуващата епоха на диското. Турнето ще обиколи над 20 града в България.

03 юли 2024 от 21:00ч.
изминало
Най-известните певци в България обявяват "Годината на диското": Данчо Караджов, Трамвай 5, Маргарита Хранова, Владислав Славов и други изпълняват Златните хитове номер 1 на всички времена!

За концерта

В световен план, ретрото се завръща с пълна сила, а сега и в България се ражда нова музикална вълна. Най-популярните български звезди от 80-те години Трамвай 5 се обединяват с младия телевизионен водещ и певец Владислав Славов, за да създадат незабравимо турне.

Това ново сътрудничество обещава да върне на живот духа и енергията на диското епохата с вълнуващи изпълнения и песни, които ще задържат стилистиката и вибрациите на 80-те години. Трамвай 5, Владислав Славов, Маргарита Хранова и Данчо Караджов се подготвят да представят нови диско хитове, които съчетават свежестта на съвременната музика с класическата естетика на ретрото. Освен това, те ще изпълняват и златни евъргрийни, които са станали култови в България и света през това време.

Очаква се, че това турне ще направи света по-цветен и весел. Феновете на диското ще имат възможността да се потопят в магията на танцувалния ритъм и да се насладят на неподражаемата енергия, която само диското може да предложи.

Това е само началото на голямото турне, което обещава да включва и други легенди на българската музика от този период. Феновете ще имат възможността да се срещнат с техните любими изпълнители и да се потопят в носталгичната атмосфера на 80-те години.

Годината на диското започва и се очаква да бъде изпълнена с незабравими музикални моменти и безкрайно забавление. Звездите са готови да ни отведат на пътешествие във времето и да ни напомнят за вълнуващата епоха на диското.

Турнето ще обиколи над 20 града в България.
Прочети още
Цена

от 25.00 лв. до 50.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
16.05.2024г.
Преглеждания:
618 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
273 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Концерт на Кичка Бодурова - на 11 Септември, в Летен театър - Пловдив
Валидност на ваучера:
11 Септември 2024 (Сряда)
Към офертата
Kриминалната комедия с Асен Блатечки и Николай Урумов "Джанго и Марк" - на 24 Юли, в Летен театър - Пловдив
169 бр. 88:88:88 14 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
24 Юли 2024 (Сряда)
Към офертата
30 години на сцена: Глория с юбилейния концерт "Музикална приказка" на 25 Юли, в Летен театър - Пловдив
646 бр. 88:88:88 17 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
25 Юли 2024 (Четвъртък)
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа

Подобни събития

Изминали събития наблизо