Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Образцово кабаре"

... прочети още Заповядайте в една априлска вечер да се потопите във времето, когато музиката беше с мелодия, текстът със смисъл, певците без auto-tune, а кабарето... образцово. Уникално изживяване, в което ще чуете и видите любими български шлагери от 60-те и 70-те години. Ще чуете песните: Замълчи на Мими Николова, Хора и улици на Мими Иванова и Борис Гуджунов, Спри до мен на Леа Иванова. Това са само част от неустоимата музикална селекция в първото издание на "Образцово кабаре". През времето и пространството, вечните хитове, пренасят вокалните домакини: Цветелина Маринова и Тома Здравков. "Образцово кабаре" отваря врати с музиката вълнуваща поколения българи, за да покаже кои са вечните образци по ноти. Шлагерите в тази специална вечер са представени в кабаре стил и в актуалните аранжименти на Добромир Кисьов. Фантастичният балет, с хореограф Велислава Дипчикова, засилва визуалното пътешествие отвъд времето и романтиката, а изборът на песни доказва, че златните български хитове са безценна награда за сетивата. Част от приходите ще се насочат в подкрепа на артисти и изпълнители-ветерани.

22 ноември 2023 от 19:30ч.
изминало
24 януари 2024 от 19:30ч.
изминало
06 март 2024 от 19:30ч.
София  · 
Сити Марк Арт Център - София (бул. Янко Сакъзов 30)
изминало
06 април 2024 от 19:00ч.
Бургас  · 
Културен дом на Нефтохимика - Бургас (площад Тройката 1)
изминало
Заповядайте в една априлска вечер да се потопите във времето, когато музиката беше с мелодия, текстът със смисъл, певците без auto-tune, а кабарето... образцово.

Уникално изживяване, в което ще чуете и видите любими български шлагери от 60-те и 70-те години. Ще чуете песните: Замълчи на Мими Николова, Хора и улици на Мими Иванова и Борис Гуджунов, Спри до мен на Леа Иванова. Това са само част от неустоимата музикална селекция в първото издание на "Образцово кабаре".

През времето и пространството, вечните хитове, пренасят вокалните домакини: Цветелина Маринова и Тома Здравков.

"Образцово кабаре" отваря врати с музиката вълнуваща поколения българи, за да покаже кои са вечните образци по ноти. Шлагерите в тази специална вечер са представени в кабаре стил и в актуалните аранжименти на Добромир Кисьов. Фантастичният балет, с хореограф Велислава Дипчикова, засилва визуалното пътешествие отвъд времето и романтиката, а изборът на песни доказва, че златните български хитове са безценна награда за сетивата.

Част от приходите ще се насочат в подкрепа на артисти и изпълнители-ветерани.
Прочети още
Цена

от 25.00 лв. до 35.00 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
03.04.2024г.
Преглеждания:
79 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
5 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Самостоятелна пешеходна еднодневна екскурзия в София - с аудио гид на 7 езика
Валидност на ваучера:
от 19 Януари до 1 Октомври 2024г.
Към офертата
Творческо приключение: 2 часа работилница за родител и дете с рисуване и напитки
2 бр. 88:88:88 3 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 27 Април до 9 Юни 2024г.
Към офертата
3 часа рисуване върху платно - с напътствия от художник, плюс бутиково вино и минерална вода
Валидност на ваучера:
от 26 Април до 26 Юни 2024г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа