Рейтинг:
0.0

"Танго в космоса"

... прочети още Автор: Здрава Каменова и Гергана Димитрова Режисьор: Гергана Димитрова Музика: Веселин Веселинов – Еко Визия: Елена Шопова Сценография и костюми: Никола Налбантов Участват: Здрава Каменова, Богдана Трифонова, Антоан Петров Годината е 2027. Бреговете на Аржентина потъват. България е пуста територия на Балканите. Китай изпраща жена на Луната. Три жени в три различни точки на планетата се сънуват една друга и променят не само своите съдби, но и съдбата на Земята. Луда аржентинска учителка по танго мечтае за любов. Майка ѝ сънува, че е гадже на Шумахер. Китайска космонавтка, пратена до Луната, всъщност не иска да лети в космоса и мрази партията, която е прогонила баща ѝ в изгнание. Една копринена буба расте в аквариума на българка-рапърка, която върти сделки на черния пазар, докато светът е на ръба на оцеляването. Кой ще спаси Земята? Елате, за да разберете! Театралната комедия „Танго в космоса“ е петият проект на авторите Здрава Каменова и Гергана Димитрова, след успешните „Праехидно“, „Пепеляшки ООД“, „Добре дошли в България“, „Дом за овце и сънища“. Текстовете им са превеждани на много езици и са многократно награждавани и номинирани за най-престижните театрални награди в България.

26 октомври 2021 от 19:30ч. (вторник)
София  · 
Сити Марк Арт Център - София (бул. Янко Сакъзов 30)
Купи билет от 15 лв. до 18 лв.
Автор: Здрава Каменова и Гергана Димитрова
Режисьор: Гергана Димитрова
Музика: Веселин Веселинов – Еко
Визия: Елена Шопова
Сценография и костюми: Никола Налбантов
Участват: Здрава Каменова, Богдана Трифонова, Антоан Петров

Годината е 2027. Бреговете на Аржентина потъват.
България е пуста територия на Балканите.
Китай изпраща жена на Луната.
Три жени в три различни точки на планетата се сънуват една друга и променят не само своите съдби, но и съдбата на Земята.
Луда аржентинска учителка по танго мечтае за любов. Майка ѝ сънува, че е гадже на Шумахер. Китайска космонавтка, пратена до Луната, всъщност не иска да лети в космоса и мрази партията, която е прогонила баща ѝ в изгнание. Една копринена буба расте в аквариума на българка-рапърка, която върти сделки на черния пазар, докато светът е на ръба на оцеляването. Кой ще спаси Земята? Елате, за да разберете!
Театралната комедия „Танго в космоса“ е петият проект на авторите Здрава Каменова и Гергана Димитрова, след успешните „Праехидно“, „Пепеляшки ООД“, „Добре дошли в България“, „Дом за овце и сънища“. Текстовете им са превеждани на много езици и са многократно награждавани и номинирани за най-престижните театрални награди в България.
Прочети още
София, бул. Янко Сакъзов 30

Телефон: 0878 68 88 11, 0878 68 88 18

Времетраене

80 минути

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
04.10.2021г.
Преглеждания:
193 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
3 бр.

Вижте още

ср, 20 окт 2021 от 19:30
14.00 - 16.00лв.
Купи билет
Сити Марк Арт Център Преглеждания 1722 след 4 дни Започва

Коментари

Коментирай 1000 символа

Още събития с участието на тези артисти