София 25 юни Пловдив 16 юни Варна 9 юни Бургас 10 юни Русе 8 април Шумен 9 април В. Търново 18 юни Лондон 21 март Пловдив 17.06 Изкупено
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

"Светицата"

... прочети още The Art Foundation представя „Светицата" по едноименния разказ на Габриел Гарсия Маркес. Постановка: проф. Диана Борисова Сценография: Весела Вълчинова - Тошкова Костюмография: Снежана Папазова и Румен Будинов Звукова среда: Мишо Шишков-баща Адаптация: Светозар Кнезовски В спектакъла се разказва историята на Маргарито Дуарте, който години наред носи със себе си нетленното тяло на своята дъщеря, за да изпълни своя свещен дълг да я канонизира. Около тази история актьорът Светозар Кнезовски ще ни разходи из лабиринтите на Ватикана, потайните улички на Трастевере, историите около вила Боргезе и изобщо из древния Рим на цезарите. Ще си зададем въпроси от жизнена важност за съвременния свят на отчуждение и безотговорност и може би ще намерим път за бягство от тежестта на всекидневието. Ще можем да се докоснем до една красива човешка история и да се оставим на добрата актьорска игра да ни завладее макар и за един час. Очаква ни пищен духовен пир! Този проект е реализиран с финансовата подкрепа на Министерството на културата, Галерия за вино и изкуство "ЕЙ + безкрай" и Бижутерия Мартиросян. За резервации: 0882 870 208

18 декември 2019 от 20:00ч.
София  · 
The Art Foundation - София (ул. "Дякон Игнатий" 19)
изминало
29 януари 2020 от 20:00ч.
София  · 
The Art Foundation - София (ул. "Дякон Игнатий" 19)
изминало
The Art Foundation представя

„Светицата"
по едноименния разказ на Габриел Гарсия Маркес.

Постановка: проф. Диана Борисова

Сценография: Весела Вълчинова - Тошкова
Костюмография: Снежана Папазова и Румен Будинов
Звукова среда: Мишо Шишков-баща
Адаптация: Светозар Кнезовски

В спектакъла се разказва историята на Маргарито Дуарте, който години наред носи със себе си нетленното тяло на своята дъщеря, за да изпълни своя свещен дълг да я канонизира.

Около тази история актьорът Светозар Кнезовски ще ни разходи из лабиринтите на Ватикана, потайните улички на Трастевере, историите около вила Боргезе и изобщо из древния Рим на цезарите.

Ще си зададем въпроси от жизнена важност за съвременния свят на отчуждение и безотговорност и може би ще намерим път за бягство от тежестта на всекидневието.

Ще можем да се докоснем до една красива човешка история и да се оставим на добрата актьорска игра да ни завладее макар и за един час.

Очаква ни пищен духовен пир!

Този проект е реализиран с финансовата подкрепа на Министерството на културата, Галерия за вино и изкуство "ЕЙ + безкрай" и Бижутерия Мартиросян.

За резервации: 0882 870 208
Прочети още
София, ул. "Дякон Игнатий" 19

Телефон: 087 943 5675

Цена

15 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
18.12.2019г.
Преглеждания:
253 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Концерт на група Уикеда на 28 Февруари
13 бр. 88:88:88 7 бр. 7 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
28 Февруари 2020 (Петък)
Към офертата
Вход за концерт на група Уикеда и консумация на стойност 20лв - на 28 Февруари
Валидност на ваучера:
28 Февруари 2020 (Петък)
Към офертата
Концерт на група "Обратен ефект" на 8 Март
нова оферта 88:88:88 Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
8 Март 2020 (Неделя)
Към офертата

Коментари

Коментирай 500 символа

Подобни събития