София 25 юни Пловдив 16 юни Варна 9 юни Бургас 10 юни Русе 2 юни Шумен 3 юни В. Търново 18 юни Пловдив 17.06 Изкупено
Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Stand-up кукленото шоу "Упс, казах го!"

... прочети още Вижте няколко коренно противоположни персонажи - всеки със своя гледна точка за различни теми от живота! Стани самият ти част от една истински забавна вечер, заедно с кукленските момичета - Юлето, Тинчето и Госпожа Фрау! Повече за представлението: В главните роли: Юлия Коларова - актриса, жената която още си играе с кукли; Тинчето - Феята на добротата и елементарността; Фрау - зашеметително откровената жива легенда на световната сексология! Muppet Girls and Julia K е куклено шоу, предназначено за възрастни, което комбинира в себе си Stand-up импровизация, кукли и много чувство за хумор. Три коренно различни персонажи ще споделят своята гледна точка относно различни теми от живота ни, някои от които родени спонтанно с помощта на публиката. Участват двете кукли, които правят хумористичен очерк на съвременната жена и нейните неизчерпаеми проблеми, терзания, въжделения и стремеж към автоусъвършенстване. Това Stand-up куклено шоу, ще ви срещне с богатството на кукления театър като ви разсмее до сълзи, защото това, което не можем да кажем ние хората ще го изговорят куклите. Те са 3 кукленски момичета - Юлето, Тинчето и Госпожа Фрау! Две от тях са си баш кукли, а третата по стечение на обстоятелствата - истинска жена и актриса. Различни са по външен вид, професия и характер, но с удоволствие ще се запознаят с вас и ще ви опишат техният свят. Ще завладеят сърцата ви, ще ви разсмеят, ще се влюбите в тях. Заредени са с нови идеи, които искат да разкажат. Понякога се карат, но за сметка на това никога не са на едно мнение!

25 март 2020 от 20:30ч.
изминало
Вижте няколко коренно противоположни персонажи - всеки със своя гледна точка за различни теми от живота! Стани самият ти част от една истински забавна вечер, заедно с кукленските момичета - Юлето, Тинчето и Госпожа Фрау!

Повече за представлението:

В главните роли: Юлия Коларова - актриса, жената която още си играе с кукли;
Тинчето - Феята на добротата и елементарността;
Фрау - зашеметително откровената жива легенда на световната сексология!

Muppet Girls and Julia K е куклено шоу, предназначено за възрастни, което комбинира в себе си Stand-up импровизация, кукли и много чувство за хумор. Три коренно различни персонажи ще споделят своята гледна точка относно различни теми от живота ни, някои от които родени спонтанно с помощта на публиката. Участват двете кукли, които правят хумористичен очерк на съвременната жена и нейните неизчерпаеми проблеми, терзания, въжделения и стремеж към автоусъвършенстване.

Това Stand-up куклено шоу, ще ви срещне с богатството на кукления театър като ви разсмее до сълзи, защото това, което не можем да кажем ние хората ще го изговорят куклите.

Те са 3 кукленски момичета - Юлето, Тинчето и Госпожа Фрау! Две от тях са си баш кукли, а третата по стечение на обстоятелствата - истинска жена и актриса. Различни са по външен вид, професия и характер, но с удоволствие ще се запознаят с вас и ще ви опишат техният свят. Ще завладеят сърцата ви, ще ви разсмеят, ще се влюбите в тях. Заредени са с нови идеи, които искат да разкажат. Понякога се карат, но за сметка на това никога не са на едно мнение!
Прочети още
София,

Телефон: 0888131318

Цена

6 лв.

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
12.03.2020г.
Преглеждания:
5 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Гледайте Мартина Вачкова и Тончо Токмакчиев в постановката "Рейс" - на 23 Април
113 бр. 176 бр. 16 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
23 Април 2020 (Четвъртък)
Към офертата
Асен Блатечки и Калин Врачански в комедията "Горещо" на 31 Май
100 бр. 143 бр. 1 бр. 11 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
31 Май 2020 (Неделя)
Към офертата
Комедията "Не залагай на англичаните" - на 19 Май
12 бр. 12 бр. 1 бр. 8 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
19 Май 2020 (Вторник)
Към офертата

Коментари

Коментирай 500 символа

Подобни събития

ср, 01 апр 2020 от 20:00
София Преглеждания 21 днес, след 15 часа Започва

Изминали събития наблизо

Минало събитие
вт, 31 мар 2020 от 21:00
Клуб "Mixtape 5" Преглеждания 12
вт, 31 мар 2020 от 20:00
София Преглеждания 8
вт, 31 мар 2020 от 19:30