Рейтинг:
0.0

"Краят на градината"

... прочети още Любопитно ли ви е да разберете една история, която Чехов не разказва - история за неговия начин да обича! Вижте една постановка от Арт театър. Участват: Десислава Чутуркова и Милен Николов Режисьор: Георги Михалков Хореография: Ива Караманчева Костюми: Стоян Радев Ге. К. Музика: Рене Обри Антон Павлович Чехов и голямата любов на живота му - тайна, изстрадана, останала неразгадана между редовете на произведенията му. Разкрита от екипа на спектакъла с препратки към над 50 пиеси, разкази и писма на Чехов, спектакълът създава свой наситен свят, в който чеховите теми за невъзможността, загубата на илюзиите и сложния любовен танц на привличане и отблъскване вълнуват със силни и близки послания. Историята е разказана по необичаен начин с ТЕКСТ, МУЗИКА И ТАНЦ. Историята на аристократката Олга Ивановна и бедния по произход, но преуспяващ Пьотр Сергеич въздейства върху сетивата и неусетно започва да напомня на някоя наша любов, опит за щастие или житейска дилема. Концепцията за спектакъла е вдъхновена от интригуващата биография на Чехов, с автор Доналд Рейфийлд. В нея за пръв път излиза наяве провокативният начин, по който руският писател прехвърля личния си свят върху своите герои. Така е създаден спектакъла "Краят на градината", разказващ една история, която Чехов отказва да напише - тази за своя начин да обича. Ела и разбери повече за тази разтърсваща, страстна и незабравима любов!

29 януари 2020 от 19:30ч. (сряда)
София  · 
Открита Арт сцена на Шипка - София (ул. "Шипка" 34)
Грабни ваучер от 10 лв. до 16 лв.
Любопитно ли ви е да разберете една история, която Чехов не разказва - история за неговия начин да обича! Вижте една постановка от Арт театър.

Участват: Десислава Чутуркова и Милен Николов
Режисьор: Георги Михалков
Хореография: Ива Караманчева
Костюми: Стоян Радев Ге. К.
Музика: Рене Обри

Антон Павлович Чехов и голямата любов на живота му - тайна, изстрадана, останала неразгадана между редовете на произведенията му. Разкрита от екипа на спектакъла с препратки към над 50 пиеси, разкази и писма на Чехов, спектакълът създава свой наситен свят, в който чеховите теми за невъзможността, загубата на илюзиите и сложния любовен танц на привличане и отблъскване вълнуват със силни и близки послания.

Историята е разказана по необичаен начин с ТЕКСТ, МУЗИКА И ТАНЦ.
Историята на аристократката Олга Ивановна и бедния по произход, но
преуспяващ Пьотр Сергеич въздейства върху сетивата и неусетно започва да напомня на някоя наша любов, опит за щастие или житейска дилема.

Концепцията за спектакъла е вдъхновена от интригуващата биография на
Чехов, с автор Доналд Рейфийлд. В нея за пръв път излиза наяве
провокативният начин, по който руският писател прехвърля личния си свят върху своите герои. Така е създаден спектакъла "Краят на градината", разказващ една история, която Чехов отказва да напише - тази за своя начин да обича.

Ела и разбери повече за тази разтърсваща, страстна и незабравима любов!
Прочети още
София, ул. "Шипка" 34

Телефон: 0895 43 78 22

Сподели това събитие:
Източник:
Подходящо:
За възрастни
Дата на актуализация:
16.01.2020г.
Преглеждания:
258 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Спектакълът "Краят на градината" по Чехов - на 29 Януари
Валидност на ваучера:
29 Януари 2020 (Сряда)
Към офертата
Концертът "Шоу за приятели" с Марио Кръстев на 30 Януари
Валидност на ваучера:
30 Януари 2020 (Четвъртък)
Към офертата
30-минутен симулативен полет с авиосимулатор Фотоника - със самолет по избор и инструктор
57 бр. 39 бр. 1 бр. 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Януари до 16 Февруари 2020г.
Към офертата

Вижте още

Коментари

Коментирай 500 символа

Още събития с участието на Десислава Чутуркова, Милен Николов